Uutiset

Työkoneet

Lumi-, metsä-, maaurakointi Aimo Pääkkö luottaa Hitachiin

Aimo Pääkön ura maarakennuskoneiden parissa alkoi heti armeijan jälkeen, aluksi pyöräkuormaimen kuljettajana vieraan palveluksessa. Vuonna 1997 hän hankki ensimmäisen oman kaivukoneen, Åkermanin H7:n ja vähän myöhemmin toisen, Åkermanin H10:n. Vuodesta 2000 Pääkkö on urakoinut toimi­nimellä; Lumi-, metsä-, maaurakointi Aimo Pääkkö. Samana vuonna vaihtui myös toinen Åkerman Euroopasta tuotuun käytettyyn Hitachin ZX200LC:hen. 2003 Pääkkö osti Rotatorin Raimo Arkimolta ensimmäiset kaksi uutta Hitachia; ZX210LC:n ja ZX230LC:n. Vuonna 2006 Pääkölle tuli jälleen kaksi uutta Hitachia; ZX225LC ja ZX160LC. Vuonna 2008 vaihtuivat vanhemmat Hitachit jälleen uusiin, tällä kertaa Hitachin ZX180LC:hen ja lyhytperäiseen ZX135LC:hen. Viimeisin lyhytperäinen metsämallin Hitachi ZX135LC3 on tulossa Pääkölle nyt maaliskuun alussa. Tähän koneeseen Pääkkö on hankkinut Tefoma Oy:n Esa Teräkseltä Keto-100 Eco Supreme -kaatopään.

Hitachien toimivuuteen ja Rotatorin jälkimarkkinointiin Pääkkö on tyytyväinen samoin kuin tutun konemyyjän, Raimo Arkimon kanssa hyvin sujuneeseen kaupankäyntiin.
Tänä päivänä Aimo Pääkkö urakoi poikansa Villen ja kahden vieraan työntekijän kanssa maansiirto-, metsä- ja lumitöitä kolmella Hi­tachi-kaivukoneella, uudella Ponssen ajokoneella, 13-tonnin Lungby-pyöräkuormaimella, traktorilla ja Lännen 162 -tiehöylällä. Koneiden ja omilta montuilta saatavien maa-aineksien, kuten hiekan, moreenin ja murskeiden kuljettamisen Pääkkö hoitaa telivetoisella MAN-lavettiveturilla, johon hänellä on varustuksena lavetin  lisäksi sorapuoliperävaunu.

Internet-osoite:
www.rotator.fi

Lue seuraavaksi