Uutiset

Työkoneet

Jättiläinen Metkossa: Allu M -sarja

Allun M-sarjan kauha.

Allu Finland Oy:n Metko-osastolla ovat ensiesittelyssä uudet Allu TS -kauhat sekä kaivosteollisuuteen suunniteltu jättiläinen: Allu M -sarjan kauha. Lisäksi osastolla järjestettävässä seulontakilpailussa pääsee testaamaan taitojaan Cat 311F -kaivukoneella, joka myös niin ikään ensiesittelyssä Suomessa. Naiskauneutta on myös jälleen luvassa – Allun osastolla juontajana toimii Susanna Laine.

Työnäytöksissä Allu TS kauhat ovat varustettu yläseulalla sekä kauhaan erityisesti suunnitelluilla seulontaterillä. Helposti vaihdettavat, uudelleen asemoitavat terät mahdollistavat samalla kauhalla 0–25 mm sekä 0–50 mm jakeet ilman lisäkustannuksia. Lisälaitteiden nopeat vaihdot mahdollistaa OilQuick-pikaliitin, joita on saatavilla sekä kaivukoneisiin että pyöräkuormaajiin.

Esillä ovat myös yläseulalla varustetut Allu TS kauhat, joissa on kauhaan erityisesti suunnitellut kirvesterät. Näillä kauhoilla esimerkiksi sahojen kenttäkuori murskautuu tasalaatuiseksi, polttolaitoksille suoraan kelpaavaksi materiaaliksi. Kauha soveltuu mainiosti myös viherrakentamisen tarpeisiin.

Allun M -sarjan jättiläinen ensiesittelyssä Suomessa

Maaliskuussa ConExpossa Las Vegasissa lanseerattu Allu M -sarja on herättänyt runsaasti kiinnostusta ympäri maailmaa. Nyt tuo jättiläinen on ensimmäistä kertaa nähtävillä myös Suomessa.

M-sarjan koneet ovat suunniteltu kaivosympäristöön soft rock -kiven ja mineraalimateriaalien murskaukseen ja seulontaan. Allu M -sarja soveltuu mm. talkin, hiilen, kaoliinin, kipsin, kalkkikiven, dolomiitin jne. murskaukseen ja seulontaan. Saatavilla on kolme mallia kaivukoneille (50–160 t) sekä kolme mallia pyöräkuormaajille (30–90 t). Allun osasto Metkossa on 884.

Lue seuraavaksi