Uutiset

Työkoneet

General Breaker -iskuvasaramallisto uudistui

Uudistunut General Breaker -iskuvasaramallisto

Intermatissa esitelty uudistunut General Breaker –iskuvasaramallisto on saapunut myös Suomeen ja uusia malleja on toimitettu asiakkaille jo loppuvuodesta 2009. Vasaroiden väri on muuttunut vihreäsävyisestä oranssivalkoiseksi samoin kuin ulkokuorikin on muuttunut selkeämmäksi ja se on edellistä mallia suojatumpi. Tekniset toimintaominaisuudet ovat pysyneet samana perustuen edelliseen malliin. Pitkäaikaista kulutuskestävyyttä on parannettu, alaosan suojaus on tuplattu erillisillä kulutuspaloilla kaikissa vasaroissa 100 kg:sta ylöspäin. Pölysuojausta on parannettu entisestään esimerkiksi hydrauliletkujen ja rasvarinputken sisäänvienneissä kumisilla suojuksilla sekä ulkokuoren reikiä vähentämällä. Vasaran sisällä on sylinterin vaimennuspintoja myös suurennettu ja rakennetta on pelkistetty vielä entisestään.

Kattava mallisto kaikkiin kokoluokkiin

Iskuvasaroiden osalta Rautionmaan Koneella on ollutkin kattava valikoima kaikkien kokoluokkien osalta, mutta nyt mallistosta löytyy myös pulveroijat ja leikkurit 13–36-tonnisiin kaivukoneisiin. Iskuvasarat ja pulveroijat löytyvät suoraan varastosta Tampereelta, mutta leikkurit ovat tilaustavaraa.

Muitakin uutuuksia on tulossa, mahdollisesti jo Mansen Mörinöille, sillä 1-8-tonnisiin minikaivukoneisiin on tulossa omat pulveroija-, leikkuri- ja kouramallit. Myös lajittelu- ja purkukourat on jo tilattavissa ja myöhemmin varastotavarana 5-36-tonnisiin koneisiin.

”Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä General Breaker –iskuvasaroihin, ne ovat toimineet moitteettomasti ja huoltojen ajaksi on mahdollisuus vuokravasaraan, joten työt ovat jatkuneet katkeamatta. ”Puskaradion” osuus uusien GB-iskuvasaroiden myynnissä on ollut miellyttävän luokkaa – kiitos asiakkaille”, kertoi Rautionmaa. Urakoitsijat arvostavat tänä päivänä toimivaa jälkimarkkinointia.

MN

Lue seuraavaksi