Uutiset

Työkoneet

GB-edustus Konekeskolle

Etelä-Korealaisten General Breaker –tuotteiden edustus on siirtynyt Konekeskolle. Eksklusiivinen Suomen ja Baltian maat kattava sopimus on allekirjoitettu.

General Breaker (GB) on erikoistunut valmistamaan hydraulivasaroita ja muita kaivukoneiden puomiin kiinnitettäviä työkaluja. GB on maahantuojan mukaan tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laadunvalvonnan kriteerejä: materiaalien tarkka työstö uusimmilla koneilla ja teknologioilla, tiukka lämpötilan valvonta ja monivaiheinen lämpökäsittely, tarkka hitsaus ja jatkuvat tarkastukset sekä kaikkien tuotteiden kattava lopputestaus ennen toimitusta.

GB:n laadunvalvontaprosessi varmistaa, että kaikki hydraulivasaroihin menevät komponentit ovat korkealaatuisia, mikä takaa sen että GB vasaroiden kestävyys ja käyttöikä ovat mahdollisimman suuret.

 ”GB:n tuotteet täydentävät erinomaisesti Konekeskon tuotevalikoimaa, sillä olemme maarakennuskoneiden osalta keskittyneet vahvasti tela-alustaisten kaivukoneiden myyntiin. GB:n avulla voimme tarjota asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisen hydraulivasaran” kertoo Konekeskon maarakennuskoneiden myyntipäällikkö Juha-Matti Haapala. OP.

Lue seuraavaksi