Uutiset

Työkoneet

Edecolle ja Kobelco Centerille uutta myyntivoimaa Jyväskylään

Edeco Tools Oy:n tuotteiden ja Kobelco Centerin kaivukoneiden myynti saa lisäpotkua Keski-Suomeen. Tero Auresto on nimittäin aloittanut edellä mainittujen tuotteiden myyntihommat Jyväskylän konttorilla osoitteessa Kisällintie 1. Myyntikonttori sinne avattiin vuoden 2018 lopussa.

Tero on ollut alalla jo pitkään. Peruskoulusta tie johti raksahommiin ja Jyväskylässä mies kouluttautui 2000-luvun alussa maarakennuskonealalle. Muun muassa Konekeskon ja OP System Finland Oy:n kautta Tero päätyi maaliskuun alussa tänä vuonna Kobelco Centerin ja Edeco Toolsin palvelukseen. Jyväskylä olikin tovin ilman omaa Kobelco-myyjää.

”Täällä meillä on hyvä yhteishenki ja pystymme tarjoamaan koko paketin eli myynnin, huollon ja vuokrauksen. Valtaosa Suomessa myytävistä varaosista kulkee meillä työskentelevän Jouni Ristolaisen kautta. Mies on ollut alalla 40 vuotta ja tehnyt pitkän päivätyön Kobelconkin parissa. Hän tietää asiansa ja osaa varmasti palvella asiakkaita. Hänet tunnetaankin paitsi Suomessa, myös jo Ruotsia myöten”, sanoo Auresto.

”Meiltä löytyy useampia uusia Wackerin koneita ja laitteita suoraan pihasta. Ja mitä täältä ei löydy, saadaan nopeasti paikalle pääkallopaikalta. Pienkalustoa on koko ajan saatavilla toimipisteestämme”, lupaa Auresto.

”Kobelcon osalta meille juuri tuli uusia malleja maahan. Niitäkin saadaan Jyväskylän pihaan heti, kun huolto saa ne varusteltua. Uusia malleja ovat SK75SRLC-7, SK130LC-11 sekä SK140SRLC-7. Niihin on tehty hienoja päivityksiä edellisiin malleihin verrattuna.”

Jyväskylän seudun Kobelcokantaa Auresto pitää melko hyvänä, mutta toki 2,5 vuoden aika ilman alueen omaa myyjää haittasi sen kehittymistä. Nyt puhaltavat uudet tuulet ja Tero toivottaa alueen urakoitsijat ja muuta alan ihmiset juttusille ja tutustumaan monipuoliseen valikoimaan.

Jyväskylän alueella rakennetaan vilkkaasti ja muun muassa moottoritiehanke VT4 Tirri-Tikkakoski työllistää maarakentajia aina vuoteen 2023 saakka.

Lue myös: Kobelco SK140SRLC-7 on uuden sukupolven lyhytperäinen.


Lue seuraavaksi