Uutiset

Työkoneet

Cramo ostaa Parviainen Oy:n liiketoiminnan

Cramo vahvistaa logistiikka- ja kurottajapalveluitaan ostamalla kurottajapalveluita tarjoavan Kurottaja- ja Kuljetuspalvelu Parviainen Oy:n (”Parviainen”) liiketoiminnan. Kauppa toteutuu liiketoimintakauppana.

Vuonna 2004 perustettu Kurottaja- ja Kuljetuspalvelu Parviainen Oy on Suomen suurin yksityinen kurottajapalveluita tarjoava yritys. Parviaisen toiminta on keskittynyt pääasiassa Etelä-Suomeen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli noin kolme miljoonaa euroa ja vuodelle 2016 odotetaan liikevaihdon kasvua.

Yhtiön kannattavuus on ollut hyvä. Parviaisen 23 työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä Cramon palvelukseen.

”Cramo aloitti viime vuonna työmaalogistiikkapalveluiden tarjoamisen Suomessa. Parhaillaan vahvistamme logistiikkapalveluidemme liiketoimintaa, ja kurottajapalvelut ovat tärkeä osa tätä tarjoamaa ja palvelukonseptia. Näemme, että kyseessä on kasvava liiketoiminta-alue, jossa Cramo haluaa olla mukana,” sanoo Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

Cramolla ei ole aikaisemmin ollut isoja kurottajia, joten yrityskaupan myötä saatavat laitteet täydentävät Cramon omaa palveluvalikoimaa ja tukevat logistiikkapalveluita. Vastaisuudessa Cramo tulee tarjoamaan myös palvelua, jossa kurottajan voi vuokrata yhdessä kuljettajan kanssa.

Kurottaja- ja Kuljetuspalvelu Parviainen Oy:n omistaja Juha Parviainen näkee, että liiketoiminnan siirtyminen Cramolle tuo etuja asiakkaille.

”Jatkossa pystymme toimimaan nopeasti ja järjestämään kaikki rakennusteollisuuden tarpeet samasta puhelinnumerosta ja saman katon alta, joten kyseessä on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Voimme luoda kannattavaa kasvua tulevaisuudessa yhdistämällä yhtiöidemme voimavarat,” Parviainen sanoo.

www.cramo.fi
www.parviainenoy.fi

Lue seuraavaksi