Uutiset

Työkoneet

Caterpillar-edustaja Avesco muuttaa uusiin tiloihin Liedossa

Caterpillar-laitteiden Suomen edustaja Avesco Oy muuttaa Liedossa uuteen osoitteeseen. Uusi osoite on 22.12. alkaen Kuljettajantie 4, 21360 Lieto As.

Liedon toimipisteen kautta myydään uusien Cat-koneiden lisäksi käytettyjä maarakennuskoneita, tarjotaan konevuokrauspalvelua sekä huolto- ja varaosapalveluja. Avescon uusi toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turku-Tampere-moottoritien läheisyydessä.

Avesco Liedon käytössä on viisi erikoisvarusteltua huoltoautoa, jotka palvelevat Cat-asiakkaita laajasti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Cat-huoltoauto tuo tarpeen tullen korjaamon suoraan työmaalle, jolloin asiakkaalta säästyy aikaa ja tulevat mahdolliset vikaantumiset sekä tuotannon keskeytykset pystytään samalla ehkäisemään ennalta.

Liedon toimipiste työllistää yhteensä kahdeksan henkilöä, joista viisi operoi Cat-huoltoautoja. Sami Tuominen vastaa huollon asiakaspalvelun (PSSR) tehtävistä kentällä asiakkaiden luona. Konemyynnissä asiakkaita palvelee Sami Kukkonen.

”Lieto on osoittautunut hyväksi tukikohdaksi meille, josta käsin voimme palvella kattavasti koko alueen asiakaskantaa. Huolehdimme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstömme kanssa siitä, että Cat-koneiden varaosat ja huollot sekä tuotteidemme lisä- ja elinkaaripalvelut ovat käytettävissä kaikkialla Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa”, sanoo Avescon jälkimarkkinoinnin johtaja Kimmo Ahonen.


Lue seuraavaksi