Uutiset

Työkoneet

ALLU Sverige sai hienon avauksen MaskinExpo-messuilla

Vanhat ja uudet asiakkaat löysivät ALLUn hienosti ja ottivat uuden toimiston avosylin vastaan. Messu järjestettiin viimeisen kerran Barkabyssä ja kaiken kaikkiaan kävijöitä oli yli 30 000 kpl. Ensi kerralla messu järjestetään uudessa paikassa Sigtunassa.

Asiakkaita ja kauppoja

Uusi toimitusjohtaja Magnus Eriksson oli erittäin tyytyväinen messujen antiin. “Asiakkaat löysivät meidät todella hyvin ja teimme paljon uusia kauppoja”, kertoo Eriksson tyytyväisenä. Työnäytökset pyörivät koko messujen ajan ja saivat ihmiset kerääntymään sankkoinakin joukkoina työnäytöksen ympärille. Näytöksessä töitä tekivät ALLU DN 3-09, joka oli varustettuna teräpalallisilla rummuilla sekä ALLU DNS 2-09 hienojaerummuin. Kaunis kaivukonekuski sai myös osansa ihailevista katseista.

Ruotsin lisäksi, pääkonttori ALLU Finlandilla on toimistot Saksassa, Ranskassa, USA:ssa, Britanniassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Tänä vuonna ALLU konserni juhlii
25-vuotista yrityshistoriaansa ja seulamurskaimen 20-vuotissyntymäpäivää. Ensimmäinen ALLU seulamurskain esiteltiin jo vuonna 1991.

Asiakaspalvelua täydellä teholla

Vain muutama päivä messujen jälkeen ja ALLU Sverige toimii jo täydellä teholla auttaen ja opastaen asiakkaitaan. Uudet toimitilat valmistuvat kesän lopulla. Uudella toimistolla on loistava sijainti Enköpingissä aivan moottoritie E18:n tuntumassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Lue seuraavaksi