Uutiset

Yleinen

Yrittäjien Maatalous Biojack-energiapuukourien jälleenmyyjäksi

Biojackit täydentävät Y-Maatalouden tuotevalikoimaa. Yrittäjien Maatalouden konemyynti on kasvanut jatkuvasti, ja omatoimisessa koneellisessa energiapuun korjuussa nähdään mahdollisuuksia. Biojack 150 on isäntälinjan energiapuukoura, jonka alustakoneena toimii maataloustraktori. Biojackilla voidaan sekä kaataa että kuormata pienpuuta. Y-Maataloudelta on puuttunut mm. Patruuna-kuormaimiin sopiva kevyt ja edullinen energiakoura.

Nummek Oy saa yhteistyön kautta Biojack 150-energiapuukourille kattavan myyntiverkoston kotimaassa. Yrittäjien Maatalouden toimipisteet ja kumppanit tavoittavat isäntälinjan energiapuukouran kohderyhmän, maatalous- ja metsätalousyrittäjät.

Biojack 150 on Yrittäjien Maatalouden ensiesittelyssä Y-Maatalouden kevätmarkkinoilla 2.3. – 22.4.2010. Markkinaohjelma löytyy osoitteesta www.yrma.net.

Maataloustraktorin kuormaimeen asennettava monikäyttöinen Biojack 150-energiapuukoura on tarkoitettu pienpuun katkaisuun ja kuormaukseen. Tuotteessa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen. Laite on suunniteltu ja valmistettu ammattitaidolla. Biojackin hinta-laatu suhde on hyvä.

Biojack on helppo asentaa (ei vaadi lisäsähköä tai lisähydrauliikkaa), ja on heti käyttövalmiina sekä katkaisuun että kuormaukseen. Puun kuormauksen aikana terä pysyy rungon sisällä kotelossaan, eikä terää tarvitse irrottaa. Energiapuukourassa on selkeä työnkierto eikä käyttämiseen tarvita erityistaitoja. Koura katkaisee pienpuut 150 mm läpimittaan asti. Kaadettuja puita voidaan tarvittaessa katkoa myös vaaka-asennossa esimerkiksi polttopuiksi.

www.yrma.net

Lue seuraavaksi