Uutiset

Yleinen

YIT ja Vapo yhteistyöhön kiinteistöjen lämmityksessä uusiutuvaa energiaa hyödyntäen

Pellettitakka tarjoaa helpon ja automaattisen tavan lämmittää pelletillä. (VAPO-kuva-arkisto)

Pelletti on uusiutuvista raaka-aineista valmistettua, energiatehokasta ja turvallista polttoainetta. Pelletit soveltuvat lämmityspolttoaineeksi moniin kohteisiin, kuten taloyhtiöiden asuinkiinteistöihin, teollisuus-, virasto- ja liikekiinteistöihin, terveyskeskuksiin, kouluihin ja virastotaloihin.

”Haluamme tarjota monipuolisia ja energiatehokkaita ratkaisuja asumiseen ja työpaikoille. Pelletti on uusiutuvaa energiaa ja ympäristönäkökulmat huomioiva vaihtoehto tulevaisuuden kiinteistönomistajalle. Toimintamme on valtakunnallista, joten pystymme tarjoamaan laitteiden asennuksiin, huoltoon ja ylläpitoon liittyvät palvelut maanlaajuisesti”, toteaa liiketoimintajohtaja Kimmo Liukkonen YIT:n Kiinteistöt! eknisistä palveluista.

”Vapo haluaa yhteistyön kautta tarjota asiakkailleen uusiutuvaa energiaa osana palvelua, jossa painotetaan helppoutta sekä loppuun asti mietittyjä ratkaisuja”, kommentoi markkinointipäällikkö Matts Kempe Vapon Pellettiliiketoiminnasta.

YIT ja Vapo ovat tänään alkavilla Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa ja esittelevät pellettilämmitykseen liittyviä teknisiä ratkaisuja.

vapo.fi

Lue seuraavaksi