Uutiset

Yleinen

Vredojen edustus Ab Tomas Kjellmannille

Hollantilainen Vredo Dodewaard B.V. on aloittanut yhteistyön Ab Tomas Kjellmannin kanssa ja Kjellmann on uusi maahantuoja Suomen ja Ruotsin markkinoille. Ab Tomas Kjellman on jo aiemmin myynyt lannanlietelevityskoneita Suomessa. Sopimus käsittää ajettavien Vredo lietevaunujen ja nurmen suorakylvökoneiden maahantuonnin, varaosa- ja huoltotoiminnot. Aikaisemmin Suomessa Vredoa edustanut Atte Aittola (Kosken Kone Oy) jatkaa huollon ja teknisen tuen parissa.

Ajettavat Vredo lietevaunut ovat erityisesti urakoitsijoiden suosiossa. Laskevien tuottajahintojen vuoksi on tärkeää saada levityksen yksikköhinta mahdollisimman alhaiseksi ja lannoitushyöty suureksi. Vredon levittimet on suunniteltu suurten lietemäärien vuosittaiseen levittämiseen. Vredo lietelogistiikalla urakoitsija pystyy tarjoamaan isännälle ylivoimaisia etuja. Monipuolisella ohjaustekniikalla saadaan pyörät kulkemaan eri raiteita ja 50/50 akselipainojakaumalla saadaan pellon tiivistyminen minimoitua. Vredon kehittämällä kaksoiskiekkomultaimella sijoitetaan liete nurmen alle ja näin saadaan typen haihtuminen ilmaan estettyä. Nurmen pinta pysyy siistinä, puhtaana ja tasaisena.

Vredo nurmen suorakylvökoneita käytetään nurmien uudistamiseen, viheralueiden, puistojen ja golfkenttien hoitoon. Kasvavaa nurmea ei tarvitse enää kääntää ympäri. Vredo kylvää heinänsiemenen nurmen alle ei pintaan, näin nurmi uudistuu tasaisesti kuivankin kasvukauden aikana. Uusinta- ja täydennyskylvö nurmeen ovat yhä useammin taloudellinen vaihtoehto myös Suomessa.

Ab Tomas Kjellman on Suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut karjataloudessa käytettävien varaosien ja maatalouskoneiden maahantuontiin. Koneet toimitetaan suoraan tehtaalta asiakkaille. Samalla annamme käyttö- ja huolto-opastuksen. Kjällmann tunnetaan mm. Peecon seosrehuvaunuista ja Jeantil liete- ja lantavaunusta. Markkinoimme Kjellman Original Parts varaosia Suomeen ja muihin pohjoismaihin verkkokaupastamme www.kjellman.fi.

Lue seuraavaksi