Uutiset

Yleinen

Vianor ja Bridgestone solmivat jakelusopimuksen

Kaksi rengasalan huippuosaajaa, rengas- ja autonhuoltoketju Vianor sekä maailman suurin rengas- ja kumiyhtiö Bridgestone, solmivat yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Vianor saa yksinoikeuden Bridgestone- ja Firestone-maatalousrenkaiden jakeluun Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Kuvassa Jonas Fodstad, Commercial Sales Director, Nordics, Bridgestone Europe ja Anna Hyvönen, toimitusjohtaja, Vianor Holding.

Bridgestonen kanssa solmittu yhteistyösopimus vahvistaa Vianorin roolia laaturenkaiden maahantuojana ja jakelijana sekä kasvattaa entisestään Vianorin maatalousrenkaiden tarjontaa. Sopimus tukee myös Vianorin pyrkimystä tarjota kokonaistaloudellisia rengasratkaisuja pohjoismaisen maanviljelijän ja urakoitsijan tarpeisiin. Vianorin laaja myyntipisteverkosto kattaa lähes koko Suomen, Ruotsin että Norjan, ja tuo näin Bridgestone-laadun saataville yhä useammalle pohjoismaiselle maanviljelijälle.

Maatalous kehittyy nopeasti ja renkaiden valmistajien haasteena on pysyä mukana vauhdissa. Bridgestonella on maailman johtavana rengas- ja kumiyhtiönä tuotevalikoima, joka täyttää kaikkien maatalouden toimijoiden tarpeet. Premium-rengassegmenttiin kuuluvat Bridgestone-maatalousrenkaat sekä joka tilan laadukkaat Firestone-renkaat tukevat alati muuttuvaa maataloutta.

– Maatilojen kokojen ja koneiden tehojen kasvaessa renkaalta vaaditaan yhä enemmän. Renkaan tulee sekä kestää ison maatalouskoneen alla että kohdella maata ja kallisarvoisia viljelykasveja hellävaraisesti. Vianor tunnetaan laadukkaiden renkaiden ja palveluiden tarjoajana, ja siksi Bridgestonen tuotteet sopivat valikoimaamme erinomaisesti. Yhteistyömme edesauttaa turvaamaan kestävän kehityksen sekä turvallisen ja puhtaan maanviljelyksen säilymisen myös tuleville sukupolville, toteaa Anna Hyvönen, Vianor Holdingin toimitusjohtaja.

– Meillä oli tarve löytää maatalousrenkaiden jakeluun kumppani, joka voisi palvella loppukäyttäjiämme laadukkaasti ja kattavasti Pohjoismaisilla markkinoilla. Vianorilla on pitkä kokemus ja vahva asema maatalousrenkaiden sekä niihin liittyvien palveluiden tuomisessa loppukäyttäjille. Laaja jälleenmyyjäverkosto varmistaa maantieteellisen peiton, kertoo Michael Codron, Managing Director, Commercial Business Unit, Bridgestone Europe.

www.bridgestone.fi

Lue seuraavaksi