Uutiset

Yleinen

Valtralle arvostettu Red Dot -muotoilupalkinto 2016

Valtra T234 on voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon tuotemuotoiluluokassa (Red Dot Award: Product Design 2016). Red Dot -muotoilukilpailu on suurin ja yksi arvostetuimmista muotoilualan kilpailuista koko maailmassa. Tänä vuonna kilpailuun osallistui yli 5200 tuotetta 57 maasta ja palkintoraatiin kuului 41 kansainvälistä muotoilun asiantuntijaa.

“Koko Valtra-yhtiön puolesta haluan sanoa, että olemme erittäin ylpeitä saadessamme tämän kansainvälisesti tunnetuimman ja arvostetuimman huomionosoituksen muotoilun alalla,” sanoo Jari Rautjärvi, VP, Global Brand Lead, Valtra.  “Palkinto on osoitus huipputason suomalaisesta muotoilusta, innovatiivisuudesta ja laadusta.”

Valtran T4-sarja on seitsemän vuoden tuotekehityksen tulos. Se on ensimmäinen täysin uuden mallisukupolven tuote, jossa tekniset innovaatiot ja uuden sukupolven muotokieli kohtaavat. Ulkonäön lisäksi muotoilussa on kiinnitetty  huomiota traktorin käytettävyyteen, ergonomiaan, turvallisuuteen, kestävyyteen, huollettavuuteen ja traktorilla työskentelyn tehokkuuteen.

”Vuosia sitten alkanut systemaattinen panostus teolliseen muotoiluun kantaa nyt hedelmää. Muotoilun ansiosta uuden sukupolven tuotteissa on pystytty entistä paremmin ottamaan huomioon asiakastarpeet ja luomaan maailmanluokan huipputuote. Red Dot -palkinnon saaminen kertoo myös yhteishengestä, joka vallitsi koko tuotekehitysprojektin aikana kaikkien sen tekijöiden kesken, ja jota ilman tällainen menestys ei olisi ollut mahdollista.” kertoo Kimmo Wihinen, Valtran muotoilupäällikkö ja T4-sarjan päämuotoilija.

Lue seuraavaksi