Uutiset

Yleinen

Valtra kierrättää mallisarjansa läpi Euroopan

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Valtra Demo Tour käynnistyi tämän vuoden tammikuussa Kreikasta ja jatkaa kiertuettaan läpi Euroopan aina vuoden loppuun saakka. Kiertue pysähtyy liki kahdessakymmenessä maassa ja tapahtumapaikkakuntia on pitkälle toistasataa.

Valtra haluaa aidosti jalkautua asiakkaiden pariin. Brändin tunnettuuden lisääminen, kasvupotentiaalin realisoiminen sekä asiakkaiden mahdollisuus kokea Valtra-traktorin ainutlaatuiset ominaisuudet erilaisissa töissä ovat kiertueen pääfokus. Monikäyttöisyys, mukavuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja monet muut Valtran ominaispiirteet koetaan Demo Tourin aikana käytännönläheisesti ja oikeissa olosuhteissa.

Maasta riippuen on kiertueella mukana Valtran koko mallisto (50-400 hv). Itseoikeutettuna mukana kulkevat neljännen sukupolven T-sarja sekä viime vuoden lopulla lanseerattu N-sarja, jotka molemmat on palkittu useilla kansainvälisillä palkinnoilla. Myös isoimmalla S-sarjalla on tietyillä markkinoilla tärkeä rooli. Muutamassa maassa on mukana myös Unlimited-erikoisvarusteltu Valtra N174.

Konekierroksen veturi on täysin Valtra-brändätty 16,5 m pitkä Volvo FH500 demorekka, joka on tapahtumaa varten erikoisvarusteltu koulutus- ja esittelykäyttöön. Rekassa voi tutustua mm. automaattiohjaukseen, kolmen erilaisen käsinojallisen istuimen avulla traktorin hallintalaitteisiin sekä virtuaalitodellisuuteen. Vaunu on myös varustettu täydellisillä äänentoistolaitteilla ja isolla screenillä.

Valtran virallisina kumppaneina koko kierroksen ajan ovat rengasvalmistajat Trelleborg, Mitas ja Nokian Tyres sekä kuormainvalmistaja Ålö, jotka järjestävät demoesityksiä ja antavat tietoa omista tuotteistaan.

Suomen kiertue alkaa maanantaina Varkaudesta ja pysähtyy seuraavan kuukauden aikana kaikkiaan 14 paikkakunnalla, joiden nimet ja aikataulut löytyvät www.konekierros.fi –sivuilta. Traktorit  kulkevat paikkakunnalta toiselle asiakkaiden ohjaksissa. Valtra on hakenut hyvissä ajoin ennen konekierroksen alkamista tehdastalliin kuljettajia ajamaan esittelykoneet seuraavalle tapahtumapaikalle. Tempaus sai suuren suosion, ja vapaaehtoisia kuljettajia ilmoittautui lyhyessä ajassa liki 200 henkeä. Virallisten yhteistyökumppaneiden lisäksi on AGCO Suomen järjestämällä kierroksella mukana FMG ja Kesla. Valtra-traktoreiden lisäksi esillä ovat myös Fendt- ja Sampo Rosenlew –esittelykoneet. 

www.valtra.fi

Lue seuraavaksi