Uutiset

Yleinen

Uusia malleja – Sampo Comia C10 ja C12

Uudet Comiat C10 ja C12 korvaavat aikaisemmin mallistossa ollutta 3000-sarjaa. Vanha mallisarja jää vähitellen pois tuotannosta. Yksi uudistus on tapahtunut moottoripuolella, jossa on otettu käyttöön uudet Euro 4-päästönormit. Runko ja ulkonäkö ovat myös muuttunut aiemmin esiteltyjä Comioita vastaavaksi.

Sampo-Rosenlewin myydyimmät mallit ovat olleet Comia 6 ja 8. Mallistouudistukset ovat jatkuneet ja nyt on esitelty uudet Comiat C10 ja C12. Edellisestä mallistouudistuksesta tuohon kokoluokkaan on kulunut 12 vuotta.

Vastaisuudessa kaikki puimurimallit on varustettu uudella Premiun Plus-ohjaamolla, jossa ohjainpylvään säädöt antavat kuljettajalle paremmat työskentelytilat. Myös pienemmät mallit saavat uuden ohjaamot. Kuljettajalle tuleva informaatio ja valvonta on keskitetty värilliseen 7-tuuman ComVision kosketusnäyttöön, joka on sijoitettu etupilariin. Ohjaamossa on kahdeksan valolähdettä eteenpäin, mikä helpottaa puintia pimeässä.

Kuljettajalle tuleva informaatio ja valvonta on keskitetty värilliseen 7-tuuman ComVision kosketusnäyttöön, joka on sijoitettu etupilariin. Näytöltä voidaan hallita ja valvoa kaikkia puimurin eri toimintoja.

AGCO Suomi Oy aloittaa uuden Comia-malliston myynnin Suomessa heti.

Rajaiskierto on laitettu nyt Comiassa uusiksi poikkeavalla tavalla jälkipuintilaitteen läpi. Rajaisia ei kuljeteta puintikelalle vaan heittokuljettimen etupäähän. Rajaiset nostetaan ylös lappuelevaattorilla vasemman etupyörän vierestä. Uudesta rajaisten sijoituspaikasta on etuna se, että rajaiset eivät sotke puhaltimelta tulevaa ilmavirtaa. Puimuri pui uuden järjestelyn myötä puhtaammin.

www.sampo-rosenlew.fiLue seuraavaksi