Uutiset

Yleinen

Uusi, vahva ja monipuolinen moottorisaha

Isompien maa-alueiden hoito vaatii paljon välineiltä,etenkin moottorisahalta. Kun tarvitaan sahaa tarkkaan kaatoon ja tehokkaaseen karsintaan, on Husqvarna 439 vastaus vaatimuksiin.

Uusi Husqvarna 439 on suositun 339XP–mallin seuraaja. 339XP on ollut suosittu niin ammattikäyttäjien kuin tavallisten kuluttajien keskuudessa. Uudessa 439-moottorisahassa on panostettu muotoiluun sekä tehoon ja kehitystyön inspiraationa ovat toimineet ammattimaiset puunhoitosahat.

Kompakti malli on suunniteltu keveyttä ja luotettavuutta arvostavalle vaativalle käyttäjälle. Vaakatasoon sijoitetun sylinterin ja innovatiivisen rakenteen ansiosta Husqvarna 439 on erittäin tasapainoinen ja helppokäyttöinen moottorisaha. Keveys yhdistettynä  käyttömukavuuteen helpottaa merkittävästi sahaamista ja karsimista.   

Jos työtehtävä vaatii sahan jatkuvaa käynnistämistä ja sammuttamista, sopii 439 työhön erinomaisesti. Smart-Start® takaa nopean ja helpon käynnistyksen ja vähentää käynnistysnarun vetovastusta jopa 40 %. Sahassa on myös automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin. X-Torq™-moottoriteknologia varmistaa tehokkuuden, pienemmän polttoaineenkulutuksen ja 75 % alhaisemmat pakokaasupäästöt verrattuna tavalliseen kaksitahtimoottoriin.

439:n huolto on helppoa, koska sahassa on monta käytännöllistä toimintoa, kuten pikalukitteinen ilmansuodatin sekä kätevästi sahan sivulle sijoitettu teräketjunkiristys.

TP

Lue seuraavaksi