Uutiset

Yleinen

Uusi traktorirengas Alliancelta – AGRI STAR II

Alliance panostaa traktorirenkaisiin ja julkistaa mallistoon uuden AGRI STAR II -renkaan. Uusi, ainutlaatuinen kerrosteknologia varmistaa mainion suorituskyvyn pellolla, pitkän tuotteen kestoiän ja pienet kokonaiskustannukset.

AGRI STAR II perustuu uuteen, ainutlaatuiseen monikerrosteknologiaan. Tätä teknologiaa hyödyntäen Alliance on kehittänyt kaksoisriparakenteen, joka mahdollistaa edullisen mutta suorituskykyisen renkaan valmistamisen.

Arto Somero NDI:ltä esittelee uutta Agri Star II -rengasta, jossa pintakuvio on poikkeuksellinen.

Kaksi kerrosta yhdessä rivassa
Stratified Layer Technologyn eli monikerrosteknologian hyödyntämisen ansiosta uudessa AGRI STAR II -renkaassa on kaksi muodoltaan erilaista ripakerrosta. Pintakerroksessa on monikulmioprofiili, kun taas toisessa kerroksessa on yksittäinen kulmaprofiili.

Kun monikerrosrivan ensimmäinen ripa on kulunut, tulee esille alempi ripa, joka on hiukan eri kulmassa kuin ylempi, ja näin antaa paremman pidon, rivan ollessa enemmän poikittain verrattuna ylimmäiseen rivan osaan, ylempään ripakerrokseen.

– Monikerroksinen ripa vakauttaa tieajoa ja lisää kulutuskestävyyttä. Monikerrosripa lisää pitoa sekä puhdistuvuutta, kertoo Arto Somero, NDI Finland:n maajohtaja. NDI on Alliance-renkaiden maahantuoja.

Pitempi käyttöikä ja hellävaraisempi jälki
Mainioiden ajo-ominaisuuksien takaamisen lisäksi Alliance on tehnyt intensiivistä työtä varmistaakseen renkaan pitkän käyttöiän. Tässä erikoissuunnittelulla on jälleen tärkeä rooli, koska se auttaa varmistamaan erinomaisen suorituskyvyn myös kuluneella renkaalla.

Alliance AGRI STAR II vs. FarmPro -rengas

– Kun monikerrosrivan ensimmäinen ripa on kulunut, tulee esille alempi ripa, joka on hiukan eri kulmassa kuin ylempi, ja näin antaa paremman pidon, rivan ollessa enemmän poikittain verrattuna ylimmäiseen rivan osaan, ylempään ripakerrokseen.

AGRI STAR II -renkaalla on erottuva muotoilu ja D-nopeusluokka

Suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän lisäksi uudella AGRI STAR II -renkaalla on erottuva muotoilu ja D-nopeusluokka. Renkaalla voidaan ajaa jopa 65 kilometriä tunnissa. Heti alusta alkaen AGRI STAR II saa 76 eri kokoa 70- ja 85-sarjoissa, mukaan lukien erikoiskoot ja erilaiset kuormaindeksit, markkinoiden tarpeiden kattamiseksi lähes 100-prosenttisesti.

Lue seuraavaksi