Uutiset

Yleinen

Uusi Nisulan N5-harvennuskone

Nisula N5-harvennushakkuukoneen uudistettu 4-pyöräinen malli on tullut markkinoille. Koneen päivityksessä on kuunneltu tarkasti asiakkaiden palautetta ja koneesta on kehitetty harvennushakkuille entistä kustannustehokkaampi ja tuottavampi. Kone on saanut keulalle uuden moottorin sekä akselistot on päivitetty ZF:ään. Ohjaamon sisusta on uusittu kokonaan ja ohjaamosta näkyvyys työskentelyalueelle on parantunut entisestään.

”Me Nisulalla uskomme, että kustannustehokkaammille ja kevyemmille harvennuskoneille on jatkossa entistä parempi kysyntä. Isoja koneita tarvitaan, mutta ykkös – ja kakkosharvennuksia on turha hakata yli 20 tonnia painavilla koneilla, joissa on raskaat hakkuupäät. Se ei ole kenenkään etu.

Pitkät nosturit, koneen järkevät fyysiset mitat ja kohtuullinen paino mahdollistavat N5:n käytön kustannustehokkaasti harvennuksilla ympäri vuoden. Meidän ajatusmaailmassa tehokkuus on jotain muuta kuin motteja ja liikevaihtoa. Se on myös kustannuksien hallintaa ja metsän huomioon ottamista”, kertoo Kalle Mattsson Nisulalta.

Uuden N5:n toimitukset vientiin ovat alkaneet ja kotimaassa uusi N5-mallisto saa ensiesiintymisen FinnMetko -messuilla Jämsänkoskella elo-syyskuun vaihteessa.

Lue seuraavaksi