Uutiset

Yleinen

Uusi ladattava Mag Charger LED -käsivalaisin

Maglite

Maglite on lanseerannut uuden Mag Charger LED-käsivalaisimen, joka tuottaa kaikista Maglite-valaisimista suurimman valovirran. Mag Charger LED on luotettava ja monipuolinen tehopakkaus ammattilaiselle, jonka valaisimen pitää olla koko ajan valmiina. Se sopii erityisen hyvin viranomaiskäyttöön ja paljon valaisinta käyttäville kuluttajille sekä teollisuuden tarpeisiin. Valaisinta säilytetään lataustelineessä, josta sen saa nopeasti käyttöön täyteen ladattuna. Paloaika on erittäin pitkä ja lataustoiminnon ansiosta käyttökulut ovat malliston alhaisimmat.

Kytkimen avulla käyttäjä voi valita eri valaisutilojen välillä riippuen siitä, haluaako priorisoida kirkkautta vai paloaikaa. Huippuvoimakkuudella paloaika on 4 h 30 min ja säästövoimakkuudella paloaika yltää jopa 16 tuntiin. Valaisimeen saa myös hetkellisen maksimivalovirran, huomiovilkun ja hätävilkun. 

Uudenlaisessa yhdistelmävalokeilassa on sekä kauas näyttävä kohdevalo että hyvin lähelle näyttävä leveä valokeila. Keskialueen leveys on säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Valon kantama on lähes puoli kilometriä (417 metriä), valovirta huikeat 680 lumenia ja valon voimakkuus 43 667 candelaa.   

Toimitus sisältää valaisimen, akun, 12V ajoneuvolaturin, verkkolaturin sekä lataustelineen. Valaisimen valmistusmaa on USA. Lisävarusteina on saatavissa mm. valokartiot liikenteenohjaukseen ja vyölenkki. Takuu on 10 vuotta ja ilmainen huoltopalvelu sijaitsee Suomessa.

TP  

Lue seuraavaksi