Uutiset

Yleinen

Uusi Kramp-myymälä Lakkapäälle

Kramp Oy ja LP Lakkapää Oy ovat solmineet Powered by Kramp -yhteistyösopimuksen. Uusi, alkuvuodesta Kempeleeseen nouseva myymälä on neljäs Powered by Kramp maatalousmyymälä Suomessa. Myymälän tuotevalikoima on rakennettu maatalous- ja urakointialan ammattilaisille huomioiden erityisesti Oulun ja lähikuntien asiakaskunnan tarpeet. Valikoimaan kuuluu mm. maatalous- ja urakointikoneet, niiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet ja työkalut sekä paljon muuta. Myymälässä olevan valikoiman lisäksi asiakkaiden ulottuvilla on koko Krampin verkkokaupasta löytyvä, yli 500 000 tuotteen valikoima lyhyellä toimitusajalla.

LP Lakkapää Oy:n uutta 850 neliön liiketilaa rakennetaan parhaillaan Kempeleen Hakamaahan Eteläsuomentien varteen. Avajaisia vietetään maalis-huhtikuun tienoilla ja tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Kramp Oy:n myyntijohtaja Sami Jerkku kommentoi: ”Etsimme alueelle vahvaa tunnettua toimijaa ja ajatukset toiminnan kehittämisestä Lakkapään kanssa olivat erittäin yhtenevät. Lakkapään vahva panostus myös uuden toimitilan rakentamiseen loistavalla sijainnilla luo alueelle ainutlaatuisen konemiehen täyden palvelun myymälän.”

”Olemme toimineet yhteistyössä Krampin ja edeltäjä Grene Noramaan kanssa jo vuosia ja kun ajatus uudesta liiketilasta syntyi, oli heti selvää, että haluamme konemyynnin yhteyteen tuoda vahvan edustuksen myös varaosa- ja tarvikepuolelle. Tähän luontainen ratkaisu oli laadukkailla tuotteilla, kokonaisvaltaisella valikoimalla ja toimitusvarmuudellaan Kramp.” Niko Lakkapää kertoo.

Lue lisää Kramp:n myymäläkonseptista

Lue seuraavaksi