Uutiset

Yleinen

Uusi Dynaset Blue Hydraulics -tuotesarja

Dynaset Blue Hydraulics

ConExpo-messuilla Las Vegasissa juuri julkaistu Uusi Dynaset Blue Hydraulics –tuotesarja kattaa 17 uutta tuotetta ja merkittävän määrän teknisiä uudistuksia markkinoilla tunnettuihin Dynaset-laitteisiin. Tuotekehityksen lähtökohtana on tuoda markkinoille entistä kehittyneempiä hydraulilaitteita, jotka parantavat asiakkaan työkoneen tuottavuutta. Maailman johtavana hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja –kompressoreiden valmistajana Dynaset vahvistaa teknologista johtoasemaansa kehittämällä jo ennestää maailman parasta teho-koko-suhdetta.

Uudet hydraulilaitteet täydentävä Dynasetin kattavaa valikoimaa

Blue Hydraulics –tuotesarjan uutuudet laajentavat Dynasetin tuotevalikoimaa 17 tuotteella.  Asiakkaidensa toiveesta Dynaset on kehittänyt sarjan uusia HKR -hydraulisia ruuvikompressoreita täydentämään  mäntä- ja lamellikompressoreiden valikoimaa.  Erittäin tehokkaat hydrauliset ruuvikompressorit tuottavat paineilmaa 1300-5000 l/min 10 baarin paineella mallista riippuen. Edistyneet teknologiset ratkaisut mahdollistavat pitkän käyttöiän ja korkean tehokkuuden. Kompressorit soveltuvat kovaan ja jatkuvaan käyttöön vaativissa olosuhteissa.

Uusi FP-palonsammutuslävistin korvaa kokonaan vanhan mallin. Täysin uudet teknologiset ratkaisut tekevät uudesta Dynaset FP:stä erittäin kestävän ja luotettavan työkalun turvalliseen palonsammutukseen. Palonsammutuslävistin sammuttaa tulipalon läpäisemällä salaman nopeasti rakenteet ja suihkuttamalla hienojakoista korkeapainevesisumua palokohteeseen. Muita uusia tuotteita ovat mm. HPW1000 -hydraulinen korkeapainepumppu, HK450 -hydraulikompressori, HMG Pro -hydrauliset magneettigeneraattorit, HVD55 -suuntaava täry sekä MV-asennusventtiilit.

Kompaktimpi kuin koskaan

Maailman parasta teho-koko-suhdetta on kehitetty edelleen pienentämällä useiden jo kompaktien hydraulilaitteiden kokoa. Esimerkiksi uudistettujen K-sarjan HWG -hydraulisten hitsausgeneraattoreiden pituus on kutistunut kymmenen prosenttia entisestä. Tämä tuo merkittäviä etuja konemiehelle, kun hydraulilaite on entistä vapaammin sijoiteltavissa ja helpommin asennettavissa työkoneeseen. Uusissa Blue Hydraulics –malleissa pistorasiat ja hitsauskaapeleiden liittimet ovat sijoitettuna laitteen etupuolelle, mikä lisää käyttömukavuutta. Vastaavanlaisia uudistuksia on tehty myös osalle Dynasetin HG hydrauligeneraattori -malleista.

Enemmän tuottoa pienemmillä hydrauliikkavaatimuksilla

Dynaset-laitteet toimivat työkoneen hydrauliikan voimalla. Yritys tarjoaa asiakkailleen tehokkaampia hydraulilaitteita, joiden tuotto on entistä suurempi pienemmillä työkoneen hydrauliikkavaatimuksilla. Esimerkiksi HK400 Hydraulikompressorin tilalle tuleva HK450 Hydraulikompressori tuottaa 50 l/min enemmän paineilmaa pienemmällä hydraulivirtauksella  edeltääjäänsä verrattuna. Uudessa HK450 Hydraulikompressorissa on siten merkittävästi parempi tuottavuus.

 HK450 Hydraulikompressorin tuotto

  • paineilmaa 450 l/min
  • 8 baarin paineella

Hydrauliikkavaatimukset

  • Hydraulivirtaus vain 15 l/min
  • Toimintapaine 130 bar
  • Paine (max) 210 bar

Luotettavuus ennen kaikkea

Dynasetin insinöörien suunnittelutyön tulokset näkyvät tuotteiden laadussa ja Dynaset-hydraulilaite voi kestää oikein käytettynä vuosikymmeniä. Tiedossa on laitteita, jotka ovat ostettu yli 20 vuotta sitten ja ne ovat edelleen ahkerassa käytössä. Yritys panostaa vahvasti tuotteiden luotettavuuteen ja sen vuoksi kaikki laitteet koeajetaan ennen kuin ne lähtevät tehtaalta asiakkaalle. Tämä on yksi yrityksen keinoista varmistaa hydraulilaitteen laadukkuus.

Blue Hydraulics –tuotesarjan laitteiden laatu tulee myös uusien pienten teknologisien ratkaisujen kautta, joita harjaatumaton silmä ei välttämättä edes huomaa. Nämä teknologiset uudistukset ovat kuitenkin erittäin hyödyllisiä asiakkaille. Yksi merkittävä innovaatio on useampaa Dynaset-laitetta koskeva pyörintänopeuden säädin. Muutaman vuoden kehitystyön tuloksena Dynaset tuo Blue Hydraulics -tuotesarjan laiteisiin uuden sukupolven pyörintänopeudensäätimen, joka takaa Dynaset-laitteiden helpon ja tarkan säädettävyyden. Järjestelmä mahdollistaa parhaan mahdollisen tarkkuuden tasapainottamalla kuormituksen muutokset työskennellessä hydrauligeneraattorilla ja hydraulikompressorilla.

Dynaset on suunnittelussa ottanut huomioon myös olemassa olevat asiakkaat, sillä uusi pyörintänopeudensäädin soveltuu varaosana vanhoihin Dynaset-laitteisiin. Näin yritys palvelee paremmin uskollisia Dynaset-laitteiden käyttäjiä ympäri maailman. Dynaset on niin vakuuttunut Blue Hydraulics –tuotesarjan laadukkuudesta, että yritys myöntää Blue Hydraulics –tuotteille kahden vuoden takuun.

TP

Lue seuraavaksi