Uutiset

Yleinen

Uudistunut Mitsubishi Pajero Suomeen

Mitsubishi Pajerosta tuodaan uudistunut versio syksyllä Suomen markkinoille. Valmistaja lupaa uuden Pajeron olevan aiempaa tyylikkäämpi ja mukavampi. Sen maasto-ominaisuuksista ei ole kuitenkaan tingitty, mikä on tehnyt Pajerosta yhden luokkansa esikuvista.

Uudistuneen Pajeron tunnistaa muun muassa Mitsubishin modernista keulailmeestä. Auto on saanut uuden etusäleikön, joka yhdessä uudelleen muotoillun etupuskurin sekä LED-päiväajovalojen kanssa luo vahvan vaikutelman. Takana puolestaan auton vararenkaan kotelo sulautuu nyt paremmin koriin pyöräkotelon läpi kulkevan värikoristeen avulla.

Uudistuneen Pajeron luvataan olevan myös aiempaa hiljaisempi parantuneen äänieristyksen ansiosta. Matkustusmukavuutta lisää jo Invite-varustetasoon vakiona kuuluva takailmastointi erillisellä lämpötilan säädöllä. Invite-varusteluun sisältyvät nyt myös Xenon-lähivalot vakiona. Pienenä, mutta tärkeänä yksityiskohtana Pajero on saanut uuden avaimen.

Mitsubishi Pajero on kasvanut 7-paikkaiseksi, ylelliseksi maastoautoksi, joka tarjoaa markkinoiden kilpailukykyisimmän nelivetotekniikan. Instyle Navi -varustetasolla varustetason Pajerossa on myös henkilöautomarkkinoiden paras vetokyky – 3 500 kg. Maahantuoja kertoo uudistuneen Mitsubishi Pajeron hintatason alkavan 63 290 eurosta.

Lue seuraavaksi