Uutiset

Yleinen

Uuden sukupolven kompressoriöljyt

Mobil SHC Rarus

ExxonMobil tuo markkinoille uudet synteettiset Mobil SHC Rarus -sarjan öljyt, jotka on suunniteltu parantamaan ruuvi- ja lamellikompressorien tuottoa ja kestävyyttä. Laajamittaisissa laboratorio- ja kenttäkokeissa Mobil SHC Rarus -sarjan öljyt osoittivat erinomaisen kykynsä suojata osia kulumiselta, ruosteelta ja korroosiolta myös pitkillä vaihtoväleillä, joiden kesto oli jopa kahdesta kolmeen kertaan pidempi kuin kilpailevilla synteettisillä öljyillä.

Lisäksi testitulokset osoittivat, miten Mobil SHC Rarus -sarjan öljyt auttavat pitämään paineilmakompressorit puhtaina pitkienkin käyttöjaksojen aikana vähentämällä lietteen, hartsin ja muiden jäämien muodostumista. Näitä jäämiä voi muodostua, kun paineilmakompressoreita käytetään äärimmäisissä kuormitusolosuhteissa ja äärilämpötiloissa.

”ExxonMobilin hyväksi todettu lähestymistapa voiteluaineiden kehitystyössä näkyy myös synteettisissä Mobil SHC Rarus -sarjan öljyissä, sillä ne auttavat yrityksiä maksimoimaan laitteidensa tuottavuutta ja saavuttamaan arvokkaita hyötyjä, kuten entistä pienemmän öljynkulutuksen ja jopa 67 % pienemmän jäteöljymäärän pidentämällä öljynvaihtovälinsä kolminkertaisiksi muihin synteettisiin ilmakompressoriöljyihin verrattuna”, kertoo Rainer Lange, Mobil SHC Brand Advisor, EAME, ExxonMobil Fuels & Lubricants.

Mobil SHC Rarus -sarjan öljyt ovat saatavilla kolmessa viskositeettiluokassa: 32, 46 ja 68.

Lue seuraavaksi