Uutiset

Maa- ja metsätalous

Urakointiuutiset-lehden julkaiseminen päättyy

Urakointiuutiset-lehden numero 5-6/2020 jää lehden viimeiseksi. ”Julkaisun raskas kustannusrakenne yhdistettynä vallitsevaan yleiseen heikkoon taloudelliseen tilanteeseen ovat johtaneet tehtyyn päätökseen”, toteaa lehden vastaava päätoimittaja Jussi Lehtonen.

Urakointiuutiset ilmestyi vuodesta 2007 alkaen ja sitä julkaistiin keskimäärin 12 numeroa vuodessa. Julkaisu palveli varsinkin traktoriurakointia tekeviä yrittäjiä. Sisällöllisenä tavoitteena oli vaikuttaa lukijoiden tekemiseen ja työmenetelmiin, mutta myös metsien hyödyntämiseen, viljelyn onnistumiseen ja uudistuvien energialähteiden, kuten turpeen hyödyntämiseen. 

Ensimmäisistä numeroista alkaen lehti palveli lukijoitaan myös sähköisillä kanavilla ja erottui silloin muista alan julkaisuista varsinkin omalla videotuotannollaan.

Nyt tämän matkan päättyessä haluamme kiittää kaikkia Urakointiuutiset-lehden lukijoita, asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tekijöitä. Jatkossa palvelemme alan toimijoita Konepörssi-lehden ja Nettikone-verkkopalvelukanavan kautta.

Urakointiuutiset-lehden päätoimittajana koko sen ilmestymisen ajan toimi Seppo Pentti. ”Sepon asiantuntemus oli alusta alkaen kantava voima Urakointiuutisten tekemisessä”, sanoo lehden vastaava päätoimittaja ja kollega Jussi Lehtonen. ”Kiitos Seppo.”

Lue seuraavaksi