Uutiset

Yleinen

Turun Konekeskus Group uusii organisaatiotaan

Turun Konekeskus Group on uusinut vuoden vaihteessa organisaatiotaan. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja, Pasi Vesamo, keskittyy jatkossa Turun Konekeskus Oy:n ja Konefarmi Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtäviin. Vesa Tyykilä on nimitetty Turun Konekeskus Oy:n ja Konefarmi Oy:n toimitusjohtajaksi 1.2.2015 alkaen. Tämän lisäksi hän vastaa konemyynnin johdosta.

Markus Vesamo on nimitetty talousjohtajaksi ja hänen vastuullaan on mm. taloushallinto ja järjestelmien ylläpito. Anders Vahtola on aloittanut yrityksessä vuoden 2014 lopulla myyntipäällikön tehtävässä. Hänen vastuullaan on vaihtokonekaupan ohjaus sekä tuotevastuu nimetyissä tuoteryhmissä. Olli Rauhala on nimitetty myyntipäälliköksi ja hänellä on tuotevastuu nimetyissä tuoteryhmissä. Lisäksi hän toimii huoltoneuvonnan esimiehenä. Asko Vesamo on nimitetty myymäläpäälliköksi vastuualueenaan myymälämyynti ja varaosakauppa. Kaikki edellämainitut henkilöt kuuluvat yrityksen johtoryhmään.

Turun Konekeskus Oy ja Konefarmi Oy ovat erikoistuneet maatalous- ja kiinteistönhoitokoneiden maahantuontiin ja myyntiin. Perheyhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa ja alueellisia toimipaikkoja on tällä hetkellä 15. Yrityksellä on koko maan kattava jälleenmyynti- ja huoltoverkosto. Tuotevalikoimaan kuuluvat maatalouskoneet, kiinteistön- ja tienhoitokoneet, pienkoneet ja työkalut sekä energiantuotanto.

Lue seuraavaksi