Uutiset

Yleinen

Turun Konekeskuksen valikoimassa uutta: Bergmann-noukinvaunut

Turun Konekeskus tekee strategisia muutoksia tuotetarjontaansa ja tulee jatkossa vahvistamaan yhteistyötään McHalen ja Bergmannin kanssa. McHalen osalta yhteistyö on jo laajentunut paalaimista niittokoneisiin ja Bergmann-yhteistyössä seuraava näkyvä askel on noukinvaunujen esittely Helsingin Maatalousnäyttelyssä marraskuussa. Osana muutoksia yhteistyö Pöttingerin kanssa tulee päättymään kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Turun Konekeskus esittelee siis valikoimiinsa Helsingin MaatalousKonemessuilla uudet Bergmann-noukinvaunut. Korkeasta laadustaan tunnettu Bergmann on kehittänyt noukinvaunuvalikoiman erittäin kilpailukykyiseksi.

Bergmannissa on noukinvaunuissa on aina tarkka ja tehokas hydraulinen jousitus. Bergmannin-noukin on 2,27 m leveä (Shuttle vakiona), sullojan leveys on 1,84 m, teriä 53 kpl, sullojaroottorin sormet on vahvistettu Hardox-kulutusteräksellä ja noukkimen nopeus on säädettävissä ajon aikana.

Voimansiirto on toteutettu planeettavaihteella, mitoitettu 450 hv tehoille ja alennus 1:20 ja liikkuva etuseinä ohjaa rehuvirtaa kuormatilaan. Antaa lisätilavuutta kuorman loppuvaiheessa.

Pohjakuljettimen ketjuja on neljä kappaletta ja jokaisen kuormituskestävyys on 25000 kg/kpl. Bergmann-noukinvaunuihin on saatavana 800 R 30,5” -rengastus. Konetta voi ohjata suoraan traktorin Isobus-päätteeltä tai noukinvaunuun voi tilata CCI 50- tai 200 -ohjaimen.

Lue seuraavaksi