Uutiset

Yleinen

Trelleborgista Valtran virallinen Demo Tour 2016 -yhteistyökumppani

Tehtyään yhteistyötä maatalousrenkaita koskevan vuoden 2015 European Road Show’n Isossa-Britanniassa järjestetyllä viimeisellä etapilla traktorivalmistaja Valtra valitsi Trelleborgin viralliseksi kumppanikseen Euroopan laajuiselle Demo Tour 2016 -kiertueelle.

Lorenzo Ciferri, Trelleborg Wheel Systemsin maa- ja metsätalousrenkaiden liiketoimintayksikön markkinointijohtaja, totesi:
”Valtra on vuosien kuluessa osoittanut pitkäjänteistä sitoutumista viljelijöiden muuttuvien halujen ja tarpeiden täyttämiseen edistäessään maatalousteollisuuden kehitystä.

Trelleborg on sitoutunut samalla tavalla innovatiivisten ratkaisujen, kuten uuden TM1060-rengassarjan, kehittämiseen ja auttamaan viljelijöitä tuottamaan enemmän vähemmällä.
”On hienoa ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme tunnustusta innovoinnin edelläkävijänä ja että meidät valitaan Valtran 2016 Demo Tourin viralliseksi kumppaniksi.”

Innovatiivinen TM1060-rengas täydentää Trelleborgin suorituskykyisten ratkaisujen tarjontaa uuden sukupolven traktoreille, tehoalueena 80:stä yli 300 hevosvoimaan.
Sarjassa on entistä parempi kantavuus ja yleinen suorituskyky.

Sarjan suurikokoisin rengas VF 710/60R42 tarjoaa yli 40 prosenttia suuremman kantavuuden kuin markkinoiden muut premium-vaihtoehdot. Toisin kuin monet muut markkinoiden ratkaisut, se soveltuu lisäksi käytettäviksi kapeammilla vanteilla, mikä parantaa traktorin tehokkuutta.

Demo Tourin aikana Trelleborg järjestää kenttäesittelyjä, joilla osoitetaan Trelleborg Load Calculator -sovelluksen avulla tehtävän ihanteellisen rengaspaineen valinnan merkitys erilaisten tehtävien osalta.

Mikko Lehikoinen, Valtran markkinointijohtaja, sanoi: ”Trelleborg osoitti vuoden 2015 Roadshow’nsa aikana, että se pystyy neuvomaan viljelijöitä, miten parantaa viljelemisen tehokkuutta ja tuottavuutta.
Uskomme vahvasti, että yrityksen erinomainen tietotaito ja luokkansa parhaista ratkaisuista koostuva portfolio tuovat lisäarvoa asiakkaillemme tällä kiertueella.”

Kiertue alkaa Kreikasta tammikuussa ja jatkuu vuoden 2016 loppupuolelle asti. Kiertue vierailee maatalousnäyttelyissä ja erityisissä asiakastapahtumissa 18 Euroopan maassa ja esittelee Valtra-traktoreiden uusinta sukupolvea, muun muassa palkittuja N- ja T-sarjoja sekä tehokasta S-sarjaa.

www.valtra.fi

Lue seuraavaksi