Uutiset

Yleinen

Tebbe-kuivalannan levitysvaunut Maatalouskeskon maahantuontiin ja K-Maatalousketjun myyntiin

Tebbe LS 120 E

Maatalouskesko ja K-maatalous-ketju täydentävät konetarjontaansa kuivalannan, kompostin sekä kalkin levitykseen soveltuvilla levitinvaunuilla. Tähän asiakastarpeeseen on valittu Tebbe kuivalannan tarkkuuslevittimet. Tebbe vaunut ovat tunnettuja erityisesti laadusta ja kestävyydestä paljon lantaa levittävien urakoitsijoiden keskuudessa. Tebbe vaunujen laadusta ja toimivuudesta kertoo myös saksalaisen DLG tutkimus– ja testauslaitoksen tekemä levitystesti, joissa Tebbe on menestynyt erityisesti tasaisen levitystuloksen ja vaunun kestävyyden ansiosta.

Tebbe Maschinenfabrik valmistaa vaunut Bissendorfissa Saksassa, missä tehtaan 4500 neliön laajennus otettiin käyttöön vuonna 2003. Tehtaalla valmistuu vuodessa yli 400 vaunua eri mallisarjoista. Vientiin tuotannosta menee 60 %. Levitinvaunujen lisäksi Tebbe valmistaa suurikokoisia pohjakuljettimella varustettuja rehunkuljetusvaunuja sekä erillisiä vaihtolavajärjestelmiä.

Tebbe vaunuvalikoima on laaja ja se soveltuu erilaisiin levitystarpeisiin. Vaunuissa on vaakatasossa olevat repijäkelat ja erilliset levityslautasilla ja säädettävillä siivillä varustettu tarkkuuslevitin. Uusi tuotemerkki sopii hyvin K-maatalous-ketjun maatalouskoneiden edustusten kokonaisuuteen täydentämällä tarjontaa ja valikoimaa. Tebbe mallistosta valitaan maahantuontivalikoimaan vaunutyypit ja varusteet, jotka parhaiten soveltuvat suomalaisiin olosuhteisiin ja levitystarpeisiin. Tavoitteena on esitellä Tebbe-mallisto Tampereella Kone-Forum 2008 näyttelyssä 16. – 18. lokakuuta.

Tebbe huolto- ja varaosapalvelut

Uuden tuote-edustuksen lähtökohtana ja perusedellytyksenä ovat toimivat varaosatoimitukset sekä huoltopalveluiden saanti. Maatalouskesko on sopinut näiden palveluiden järjestämisestä heti myynnin alkaessa. Myyjien tuoteosaamiseen ja ammattitaitoon panostetaan yhdessä toimittajan kanssa.

http://www.tebbe-landmaschinen.de

www.k-maatalous.fi

Lue seuraavaksi