Uutiset

Yleinen

Tampereella syksyllä 2014 uuden ajan konemessut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 16.-18.10.2014 ammattilaisten konemessut. Näyttelyn järjestäjät ovat Agrimarket-ketju, Y-Agro ja Agritek Oy. Lisäksi parhaillaan käydään neuvotteluita muiden kiinnostuneiden konekauppiaiden sekä muiden alalla toimivien yritysten tulemisesta tapahtumaan mukaan.

Suomalaisessa maatalouskentässä on viime vuosina kaivattu uudistusta kotimaisiin konenäyttelyihin. Tampereen konemessut ovat vastaus toiveisiin.

Tampereen konemessut tulevat olemaan valtakunnallinen ammattilaisten näyttely, jossa on riittävästi tilaa esitellä uutuuskoneita sekä maatilan peruskonekalustoa. Konemessuilla ovat esillä maatalouskoneet kuten traktorit, puimurit, maataloustyökoneet ja konetarvikkeet. Myös muut viljelyssä tarvittavat panokset, kuten siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet, rehut ja maatilarakentaminen esittäytyvät omilla osastoillaan. Tapahtumassa tulee olemaan esillä myös maatalouteen liittyviä palveluita ja maaseutuun liittyviä tuotteita.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on modernein ja monipuolisin pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseva messukeskus. Tampereella on saman katon alla messutilaa yhteensä noin 26 000 neliötä, uusimpana tilana syksyllä 2013 valmistunut yli 5200 neliön kokoinen E-halli. Lisäksi Tampereen etuna ovat erittäin laajat parkkialueet sekä yksityisautoille että linja-autoille.

Tampereen konemessuille on avoin pääsy. Myös pysäköintitilat ovat maksuttomat.

TP

Lue seuraavaksi