Uutiset

Yleinen

Suomen Telakone Joensuu sytyttää konetulet

Joensuussa, Suomen Telakone Joensuun pihalla ja naapuritontilla on ensi lauantaina 17.10. reilusti nähtävää ja koettavaa maarakennuksen- ja metsäalan ammattilaisille.

”Konetulet”-tapahtumassa tuotteitaan ja palveluitaan esittelevät Suomen Telakone Joensuun lisäksi seuraavat yritykset: Joen Nikkarituote (rautakauppa ja LVI), Sekera Oy (metsäenergiaan liittyvä työnäytös), Agrimarket ja Kesla (koeajettavana Kesla 316 T -kuormaaja sekä työnäytöksessä Cutling raivaus- ja yhdistelmäpää,  Heavyline Oy (kulutusosat maarakentamiseen ja tienhoitoon), Pentin Paja Oy (työnäytöksessä Naarva E24, keräävä energiakoura), Närhi (työkoneiden voitelu), Agri Huolto Niemeläinen Oy (Hyundai huolto, korjaus ja lisävarustelu) sekä vielä Ramtec (Robi-lisälaitteet kaivukoneisiin ja pyöräkuormaajiin).

Tapahtumassa on koeajettavana myös Hyundai 145 Flex 14. Uusi joustava alusta elää maaston mukaan ja tasaa koneen epätasaisessa maastossa.

Asiapitoisen osuuden lisäksi tarjolla on myös viihdettä.

Huutokaupassa myydään muun muassa työvaloja, tarvikkeita ja yksi työkonekin. Uusi urheilulaji saa päivänvalon eli kisata voi kivenheiton tarkkuudessa. Heittovälineenä on kaivukone.

Ja tietenkin myös makkaranpaistoa nuotiolla ja kaffetta päälle.

Tapahtumapaikka on Joensuun Raatekankaantien läheisyydessä Alasintiellä sekä Tolvasentie 2:ssa.

Tapahtuma on auki kello 9-13 välillä.

Lue seuraavaksi