Uutiset

Yleinen

Skaalat JPT Jaskarille

Skaala -tuotemerkki ja valmistusoikeudet leveneviin Skaala -auroihin siirtyivät liiketoimintakaupan myötä heinä-elokuun vaihteessa JPT Jaskari Oy:lle. Nyt Skaala -aurat löytyvät JPT Jaskarin laajentuneesta valikoimasta.

Skaala -aurat ovat kiinteärunkoisia hydraulisesti leveneviä auroja. Ne ovat parhaimmillaan alueilla, joissa sataa runsaasti lunta ja lunta joudutaan läjittämään isoihin kasoihin. Ne ovat tunnettuja kestävyydestään. Skaala aurojen rakenne on yksinkertainen, vahva ja selkeä. Kuluvia ja särkyviä osia on hyvin vähän. Myös koko luokkia on useita, joten ne soveltuvat työhön kuin työhön ja useisiin eri käyttökohteisiin sekä peruskoneisiin.

Skaala-tuotteiden valmistus on jo siirtynyt tehtaalle Köyliöön ja JPT Jaskari valmistautuu täydellä teholla tulevaan talveen. Tämä tarkoittaa myös Skaala-aurojen valmistamista varastoon, jolloin pystymme reagoimaan nopeasti tuleviin tilauksiin.

Kuva Talvitiepäiviltä. Myös uudet Skaala-aurat ovat esillä ensi viikolla Lepaalla messuosastolla (Osasto U115) sekä syyskuun alussa Maxpossa messuosastolla (Osasto B149).

Lue seuraavaksi