Uutiset

Yleinen

SK-Konehuolto Oy Hankkijan vuoden huoltoyritys

Tero Kortetmaan omistama SK-Konehuolto Oy Kokkolasta on valittu Hankkija Oy:n vuoden huoltoyrittäjäksi 2016. SK-Konehuolto on toiminut Hankkijan huoltoyrittäjänä vuodesta 2011.

SK-Konehuolto on vuonna 2011 perustettu korjaamoalan yritys. Alun perin yhden miehen yrityksenä aloittanut yritys työllistää nyt kaksi asentajaa sekä yhden sihteerin. Toiminnan keskus on Kokkolan Jänismaan alueella sijaitseva 400 m2 kokoinen, nykyaikainen korjaamohalli. Lisäksi SK-Konehuollolla on käytössä kaksi huoltoautoa, joilla palvellaan asiakkaita heidän luonaan.

SK-Konehuolto on erittäin osaava ja korkean ammattitaidon omaava huoltoyritys, joka haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan ja liiketoimintaansa. SK-Konehuollon henkilökunta osallistuu aktiivisesti koulutuksiin, mikä pitää yrityksen ammattitaidon ja osaamisen korkealla tasolla. Heille on ominaista myös itsenäinen perehtyminen asioihin ja korjaustyössä eteen tuleviin haasteisiin. Lisäksi yritys toimii hyvin yhteistyössä Hankkijan kanssa yhdessä sovittujen toimintatapojen mukaisesti.

SK-Konehuolto on saanut hyvää asiakaspalautetta laajalta asiakaskunnaltaan. SK-Konehuolto toimii Kokkolan ja noin 120 km:n sääteellä muiden kuntien alueella.

Hankkijalla on 100 huoltoyrittäjän verkosto ympäri Suomea. Yrittäjät huoltavat ja korjaavat kaikkia Hankkijan edustamia koneita. Lisäksi Hankkijalla on omat huoltopisteet Liedossa, Salossa, Kouvolassa, Tampereella ja Kempeleessä.

Lue seuraavaksi