Uutiset

Yleinen

Seinäjoen Saralla

Seinäjoen Sarka päättyi lauantaina ja maailma on taas vuodessa hieman muuttunut. Kävijämääriin näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä. Perjantaina väkeä oli Areena piukassa, ja lauantainakin asiakkaita oli puolitungokseen saakka käytävillä.

Nord Mills esitteli hydraulikäyttöisen viljalietson. Hydraulikäyttöisyys on kätevä, kun sähköä ei ole saatavissa tai tapit ovat alamittaiset. Viljaa voidaan siirtää varastoissa tai vaikka kaatuneesta perävaunusta tien varressa.

SR-Harvestingin maahantuoma Pronarin perävaunu oli sijoitettu liikenneväylän varteen vastapäätä sisäänkäyntiä.

SR-Harvesting sai itärajalta, Tohmajärveltä vahvistusta myyntijoukkoonsa, kun Makosa Oy ja Otto Saikkonen aloittivat yhteistyön. Otto ottaa aluevastuuta Pronar- ja RMH-tuotteiden myynnistä. Vasemmalla Jukka Salin ja oikealla Otto Saikkonen.

Ny-Tek Oy:n Wieska-takalana on saanut portaattomasti säädettävät tassut, jolloin tasaisen pinnan lanaaminen on helpompaa.

Juukalaisen Metallipalvelu Hartikaisen MPH:n tuotteet ovat myynnissä Etelä-Pohjanmaalla ja Oulun seudussa K-maatalouksissa. MPH:n valikoimissa on toimivaa maantasauslanaa, linkoa ja oja-auraa ja kaikkea muutakin myös räätälöitynä.

MEPUn varaosat ovat saatavilla ja varaosatilanne on nähtävissä juuri avatussa Mepun nettikaupassa. Kätevä lisä sesonkia ajatellen.

Umegan perävaunut olivat ensimmäistä kertaa esillä Sarka-messuilla. Maahantuoja on Juhan kone.

Reisjärveltä kajahtaa, kun on suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaan toimiva nautojen siirtohäkki. Kun nauta harvemmin peruuttelee, niin häkissä on luukut molemmissa päissä ja toisella sivulla. Eläimen pää saadaan kytkettyä esimerkiksi hoidon ajaksi. Siirtoa varten on alhaalla trukkipiikkien hahlot. Häkkiä esitteli Jukka Lähetkangas ja myyntiä hoitaa Reiskone.

Ala-Talkkarin valikoimista esillä olivat lämpötuotteet ja talvityövälineet. Kuvassa edessä hiekoitin SL1000 ja takana suurteholinko. 

Energiapuuta korjataan taas kasvavia määriä. Etenkin tiheiköissä perkaamista helpottavat keräyskäpälät, joilla aiemmin katkaistut puut saadaan pysymään nipussa. Kuvassa etualalla Naarva E24. 

Lue seuraavaksi