Uutiset

Yleinen

Sarka Seinäjoella 2

Osa 2. Seinäjoen Sarka tarjosi myös muuta nähtävää

Palms uusii metsäperävaunumallistoaan. Yksi syy siihen on uusi KTL-maalauslinja, joka edellyttää hieman toisenlaisia rakenteita, jotta maalaus onnistuu myös koteloiden sisältä. Palms on toinen metsäperävaunu- ja kuormainvalmistaja Euroopassa, joka ottaa KTL-maalauslinjan käyttöön. Pintamaalaus tehdään automaattinen jauhemaalauslinjalla. Autot käsitellään nykyään samalla menetelmällä.

KP.Koneurakointia Oy on laajentamassa tuotevalikoimaa ja keväällä ajossa pitäisi olla Perwolfin vetoletkulevityslaitteet. Kuvassa on hydraulikäyttöinen lietekanavan lapasekoittaja. Hydrauliikka on navetassakin turvallisempaa eläimille kuin sähkö.

Satabio tuo maahan Alvan Blanch-kuivaamot. Jatkuvatoiminen kuivaamo ei ole uusi keksintö, mutta eräkuivaamisen perinne Suomessa on pitkä. Jatkuvatoiminen kuivaamo on tehokas, kun kuivattava tavara ei välillä jäähdy, vaan kosteus otetaan kerralla pois. Automatiikka huolehtii säädön jälkeen

Eurotradingin Tarmo Vartiainen esitteli näyttelyssä Schaumannin valmistamaa ja patentoimaa uutuustuotetta Rumivitalia, jolla saadaan pilkottua appeesta sulamatonta kuitua enemmän nautojen käyttöön. Entsyymituote helpottaa pilkkoontumista naudan pötsissä.

Trimblellä on tarjolla 4G modeemin VRS-korjaussignaalin vastaanottoon. 

Lue seuraavaksi