Uutiset

Yleinen

Salo-Machinery tuo Suomeen todellisen suurteho hakkurin

Albach Silvator 2000 on erittäin korkealaatuinen rumpuhakkuri, jonka työteho on 320 m³/h. Hakkurin voimanlähteenä on 612 hevosvoimainen Mercedes-Benzin V8 dieselmoottori, joka takaa tehokkaan ja taloudellisen työnteon. Polttoaineen keski-kulutus on 0,3 l/m3.

Ohjaamosta hyvä näkyvyys

Koneen ergonomisessa, äänieristetyssä ja jousitetussa ohjaamossa on mm. ilmastointi, lämmitys ja portaattomasti säädettävä puhallin sekä MP3 CD-radio, jotka takaavat kuljettavalle hyvän ja miellyttävän työympäristön.

Koneen ohjaamosta on hyvä näkyvyys joka suuntaan kun kuljettajan istuin kääntyy 180° hallintalaitteineen. Kun koko pulpetti kääntyy, antaa se kuljettajalle mahdollisuuden optimaaliseen hakkurin syöttöön. Ohjaamo nousee korkealle, 4,6 metriin, mikä helpottaa oleellisesti kuljettajan työtä hankalissakin olosuhteissa.

Kuljettajan istuimen molemmin puolin ovat ohjauspaneelit, joissa on hakkurin seuranta ja kaikki koneen tärkeimmät toiminnot kuten paine- ja kierrossäädot sekä virhediagnoosit, jotka on integroitu ”väriterminaaliin”.

Vakaa alusta tuetulla nosturilla

Hakkuri on integroitu kumilaakereilla alustaan melun ja tärinän minimoimiseksi.
Koneen vakauden ja tukevana pysymisen takaa Epsilon Palfingerin tukijaloilla varustettu kuormaaja.

Ajoalusta

Albach Silvator 2000:n erikoisakselit (poikkitais- ja pitkittäislukot) ja hydrostaattinen automotiver veto mahdollistavat sekä maastossa että tiellä parhaat ajo-ominaisuudet. Tienopeuksilla, moottorin kiertäessä 1200 kierrosta minuutissa, hakkurin nopeus on 45 km/h.

Sujuvaa hakkuuta

12 kiertosymmetrisesti asennettua terää antavat sujuvan, rauhallisen ja voimaa säästävän leikkauksen. Terän sekä vastaterän etäisyyttä voi säätää tarpeen mukaan. Vastaterä taittuu automaattisesti pois, jos siihen kohdistuu ylirasitus. Tämä vähentää laitteen kulutusta.
HARDOX-kulutuslevyt ovat käännettävät ja vaihdettavissa, mikä säästää omalta osaltaan kustannuksia.

Erikseen Albach Silvatoriin kehitetyt puristusvalssit ja sivuvalssit takaavat tasaisen toiminnan. Kaikissa syöttöyksiköissä on syöttönopeuden valvonta ja ne ovat portaattomasti säädettävät. Ne ovat myös huoltovapaita hydraulisen suoravedon ansiosta.

Älykäs puhallin

Albach Silvatorin puhaltimeen pääsee hyvin käsiksi ja se on helppo huoltaa. Puhallin saa voimansa hydrauliikasta. Puhaltimessa on älykäs valvontaohjaus, joka pitää puhaltimen kierrokset tasaisina myös vaihtelevien moottorikierrosten aikana.

Puhaltimen saa helposti käännettyä pois edestä huoltotehtävien aikana, jonka ansiosta pääsee helposti huoltamaan siirtoruuveja ja vastaterää.
Kaikki Albach Silvator koneet ovat CE merkittyjä ja vakiovarusteisiin kuuluu keskusvoitelujärjestelmä.

www.salo-machinery.com

Lue seuraavaksi