Uutiset

Yleinen

Rahaa, energiaa ja iloa metsästä

Kesla Oyj on jo yli kymmenen vuoden ajan järjestänyt Rahaa, Energiaa ja iloa metsästä –teemapäiviä Metsänhoitoyhdistysten ja Agrimarket-ketjun kanssa. Teemapäivät on tarkoitettu metsänomistajille ja metsäalan yrittäjille. Myös tämän syksyn ja talven aika tullaan järjestämään kolme teemapäivää.

Metsä tuo teemapäivän nimen mukaisesti rahaa, energiaa ja iloa. Siihen liittyvät oleellisesti päivän aiheetkin: harvennushakkuu, haketus, polttopuun valmistus, metsälannoitus, vakuutukset ja metsätilan sukupolvenvaihdokset. Teemoista ei pelkästään puhuta, vaan paikan päällä, metsässä, järjestetään työnäytöksiä. Esillä ovat tietenkin myös alan työkoneet. Työmaalla voi tutustua mm. Kesla-metsäkonenostureihin, harvesterikouriin, metsäperävaunuihin ja –kuormaajiin, hakkureihin ja puutavara-autonostureihin.

”Mukana on ollut 500-1000 vierasta per päivä. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä päivän antiin, sillä paikalla on vahvoja osaajia eri metsänhoidon osa-alueilta”, kertoo myyntipäällikkö Janne Sinkkonen Keslalta.

Tänä vuonna mukana ovat Keslan, Päijänteen metsänhoitoyhdistyksen ja Agrimarketin lisäksi mm. John Deere, Palax, SR-Harvesting, Pro Silva ja Sampo.

Ensimmäinen teemapäivä järjestetään torstaina 7.11.2013 Palokassa Jyväskylässä, jossa erikoisuutena on työnäytös ylispuiden poistosta.

Lue seuraavaksi