Uutiset

Yleinen

Puuropäivillä Tampereella

AGCO Suomi Oy järjesti yhteistyökumppaneidensa kanssa puuropäiviä. Perjantaina 7. joulukuuta tapahtuma oli Tampereella. Samaan aikaan oli konepäiviä myös muilla liikkeillä.

Yksi päivällä pihalla nähtävillä olleista tapahtumista oli vanhan kiinteistön lämmitysjärjestelmän uusiminen. Kyseinen lämmitysjärjestelmä uusittiin ja tilalle vaihtui 200 kW Hargassnerin kattila. Kyseinen kattila lämmittää rinnankytkettyjä 3000+3000 litran varaajia ja kaikki tekniikka on kontissa. Kun vesi varaajissa on jäähtynyt, käynnistyy kattila automaattisesti. Kun varaajat ovat saavuttaneet halutun lämpötilan, kattila sammuttaa itse itsensä ja uinuu siihen saakka, kun varaajat kaipaavat uudelleen lämmitystä. Kun kattila sammuttaa itsensä se myös hoitaa nuohouksen, jolloin hyötysuhde pysyy korkeana.

Yksi puuropäivien paikkakunta oli Tampere. Oikealla tarjolla tieteriä Uddeholmin valikoimista.

Hakevarasto sijaitsee viereisessä katoksessa. Jousipurkain laottaa ja siirtää hakemassaa keskelle hakeruuville. Tässä lasketaan purkain mahdollisimman lähelle lattiaa, jotta haketilavuutta saadaan mahdollisimman paljon. Hakkeen lisäämisen ja laitteiston valvonnan hoitaa urakoitsija. 

Kontissa on kaksi varaajaa ja niiden takana on kattila. Varaajia syötetään samaan aikaan.

Lue seuraavaksi