Uutiset

Yleinen

Purkavia Containerprofi-puskukontteja

Lava koukkualustalle voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Monissa paikoissa taas ei ole kippauskorkeutta. Puskutyhjennyksellä varustettu purkava kontti on kätevä etenkin, kun se voidaan laittaa koukkulavalle. Esimerkiksi hakekuormia puretaan monesti rakennukseen sisään. Jos kuormaa ei mahdu purkamaan sisään, hakkeen siirto kauhalla varastoon vaatii yhden ylimääräisen työvaiheen. Rehunkorjuussa kuorman purku ilman kippausta on nopeaa ja turvallista.

Kuljetus Toukola Oy Kangasalan Sahalahden kylältä on aloittanut purkavien puskukonttien maahantuonnin. Mallistossa on myös muun muassa kuivauskontteja.

Vaikka rakennuksissa on kattotuolit korkealla, kippaamaan ei oikein korkeuden puitteissa mahdu. Ratkaisu on puskutyhjennysvaunu. Juha-Pekka Toukolalla on käytössä koukkulavakontti, jolloin päälirakenteen voi vaihtaa tarpeen mukaan. Veturina on Fendt 936 Vario.

Perälauta on kuuppamallinen ja tuo lavaan pituutta 60 senttiä. Perälauta laskeutuu sulkeutuessaan lukitushahloihin.

Puskukoneisto on kaksiosainen ja myös lattia on kaksiosainen. Etulattia liukuu puskussa takimmaisen lattian päälle. Puskukoneisto on kontin sisäpuolella, jolloin se ei kasvata lavan ulkomittoja.

Tilaa koneisto joka tapauksessa vaatii ja se tila tarvitaan kuormatilasta. Tyhjennyksessä keskikannas pyyhkäistään myös puhtaaksi.

www.agritoukola.fi

www.containerprofi.at


Lue seuraavaksi