Uutiset

Yleinen

Pressuhalleja EPK-Markkinoinnilta

EPK Markkinointi on aloittanut isojen pressuhallien myynnin. Markku Jokela EPK-Markkinoinnista kertoo, että kyselimme asiakkailtamme etukäteen, onko isolle pressuhallille tarvetta ja olihan niille. Pressuhalleja on myyty jo useita ja niistä on ilmeisesti kasvava kiinnostus. 

EPK Markkinointi Oy:llä on tarjolla pressuhalleja, joita voidaan käyttää konehalleina ja varastoina. Pressuhallin kokoamiseen kuluu päivä kahdelta ihmiseltä.
Hallin sisäkorkeus on maksimissaan neljä ja puoli metriä ja oviaukko on 3,7*3,5-metrinen.

Kun myyntiin otettavien pressuhallivalmistajien kesken tehtiin vertailua, pohdittiin asiakkaiden tarpeita ja hintaa, joka hallista oltaisiin valmiita maksamaan. Pressuhalliin ei laiteta kuitenkaan mitään totaalisen arvokasta, mutta ulkoa tavaraa pitäisi saada katon alle. Kun hinta jää alle seitsemän tuhannen euron, sellainen summa ollaan valmiita halliin sijoittamaan, Markku pohtii. Kyseinen investointi on kuitenkin käytössä useamman vuoden. Pressuhalli on siirrettävissä paikasta toiseen, mutta kun kasaaminen kestää parin miehen porukalta päivän, ei siirtoa lähdetä hetken mielijohteesta tekemään. Pressuhallin pohja pitäisi olla kova ja tasainen, jotta runko pysyy paikallaan, eikä varastoa käytettäessäkään tavarapinot turhaan alkaisi nojata seiniin. 

– Asiakkaanamme on urakoitsijoita ja maanviljelijöitä, joten parikymmentä metriä pitkälle varastolle on käyttöä, Markku toteaa.

Kyseisissä halleissa UV-suojatun pressukankaan neliöpaino 900 grammaa neliöltä, joten kangas kestää on isompaakin lumikuormaa ja tuulta. Runkona on tukeva metallirunko.

Erilaista säältä suojattavaa materiaalia kuitenkin kertyy herkästi nurkkiin. Kun ovi on kohtalaisen iso, 3,7 * 3,5 metriä, niin sisään sopii ajamaan kätevästi vaikka trukilla tai traktorilla.

Runko on kooltaan 20 metriä pitkä ja leveys on 9,15 metriä. Korkeutta hallilla on keskellä 4,5 metriä, joten keskikäytävälle saadaan sopimaan tavaraa enemmän. 

Varastoon voidaan lastata tavaraa laatikoissa tai rakennettaviin hyllyihin, jolloin tavaraa voidaan viedä ja tuoda koneella. Esimerkiksi pienen metalliverstaan materiaali sopii halliin suojaan, eikä sitä tarvitse kaivaa hangesta, sisään voi ajaa koneita, vihanneksia, puutavaraa, mitä varastoida yleensä pitää.

www.epkmarkkinointi.fi

Lue seuraavaksi