Uutiset

Yleinen

PowerForestilta traktoriin urakointiluokan metsävarustus

PowerForestin toimintaperiaate on päinvastainen useimpiin konekauppaa tekeviin pienyrityksiin nähden. Yleensä myyntiin otetaan yhden valmistajan tai keskusliikkeen kaikki mahdolliset koneet ja laitteet, mutta Viitanen on puolestaan ottanut myyntinsä lähes kaikkien oman alan tunnetuimpien merkkien tuotteet.

Urakointiluokan kaluston kauppa perustuu myyjän ammattitaitoon ja vain toimialalleen 100 prosenttisesti omistautunut kauppias, pystyy tarjoamaan kaikkia kaupan osapuolia pitkällä tähtäimellä tyydyttävää palvelua. Lähes jokainen myytävä koneyksikkö on yhdistelmä useamman valmistajan koneista ja nekin usein vielä muutettuna asiakkaan tarpeen mukaisiksi.

Yrityksen yksinmyynnissä olevien Arbro -sykeharvestereiden, Granab -nostureiden, Jysky -perävaunujen ja Ranka-harvestereiden ohella, Viitanen myy myös muita johtavien valmistajien tuotteita. Tuotemerkit Farmi Forest, Kesla, Naarva-Koura, Nisula ja Keto, eivät esittelyjä kaipaa ja kertovat osaltaan yrityksen arvostuksesta alallaan.

Yritysostolla valmistajaksi

Vaajakoskelaisen Metso-Metallin Viitanen hankki omistukseensa helmikuussa 2008. Yritys oli Viitaselle tuttu jo vuosien takaa aikaisempana työnantajana ja sittemmin yhteistyökumppanina. Metso-Metallin Arbro –sykeharvestereiden tuoteoikeudet ja toimitilat siirtyivät tehdyllä kaupalla PowerForestille ja samalla Viitanen siirsi toimipisteensä Metso-Metallin tiloihin Vaajakoskelle.

Vaajakoskella yrityksen käytössä on 250 m2lämmintä tilaa ja 300 m2kylmää varastotilaa. Lämmin tila jakaantuu Arbro –harvesterikourien kokoonpanotilaan, toimistotilaan, sekä uusien laitteiden myyntivarastoon ja varaosavarastoon.

Työnäytös KoneAgrian yhteydessä

PowerForest järjesti KoneAgria näyttelyyn liittyen työnäytöksen Vaajakoskella, tulevan ja nykyisen nelostien välimaastossa. Viitanen oli järjestänyt non-stop –bussikuljetuksen Jyväskylän Paviljongista näytösalueelle ja takaisin. Kalustosta kiinnostuneita riitti, etenkin torstain ja perjantain aikana tasaisena virtana.

Kauppias itse oli sidottuna näyttävällä messuosastollaan messukeskuksessa ja näytös pyöri henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden voimin. Näytös tarjosi läpileikkauksen yrityksen tärkeimmistä tuotteista, traktorin metsävarusteista.

PowerForestin tuotteista löydät lisätietoa netistä yrityksen sivuilta www.powerforest.fi. Atso Viitasen yhteystiedot löytyvät samasta osoitteesta. Tuotevalikoiman luonteesta johtuen soitto lienee paras tapa päästä asiassa eteenpäin.

Lue seuraavaksi