Uutiset

Yleinen

Pöttinger maahantuonti siirtyy Konefarmi Oy:lle

Itävaltalainen Pöttinger GmbH ja Konefarmi Oy ovat solmineet maahantuontisopimuksen, joka astuu voimaan 1.5.2009. Sopimus kattaa koko Pöttinger-tuotevalikoiman, -varaosat ja -huollon. Konefarmi Oy:llä on entuudestaan McHalen, Bergmannin, Sekon, Lucaksen, Schäfferin ja Fellan edustukset. Sopimuksen myötä Konefarmi Oy luopuu 1.5. mennessä Fellan edustuksesta. Jatkossa Konefarmi Oy panostaa vain yhteen tuotemerkkiin nurmirehukoneissa.

Pöttingerin tuotevalikoiman erilaiset ja erikokoiset työlaitteet kattavat rehunkorjuun eri vaiheet, maanmuokkauksen ja kylvön. Pöttinger valmisti viime vuonna 1600 noukinvaunua, mikä tarkoittaa reilua puolta eli noin 55 % Euroopan kokonaisvaunumäärästä.Yksin niittomurskainyksiköitä valmistetaan 9000 ja paluuauroja noin 1300 kappaletta vuodessa. Kaikkiaan Pöttingerin tehtaat valmistavat noin 21000 työkonetta.

– Pöttingerin tavoitteena on saavuttaa kolmen vuoden ajanjaksolla 55 % markkinaosuus noukinvaunuissa myös Suomessa, tällöin se olisi yhtenäinen Euroopassa vallitsevan markkinaosuuden kanssa. Konefarmi Oy oli valmis luopumaan kilpailevista tuotteista ja heillä on myös näyttöä menestyksekkäästä toiminnasta nurmirehukoneiden myynnissä. Olen seurannut Konefarmi Oy:n toimintaa jo usean vuoden ajan ja todennut asiakastyytyväisyyden yrityksessä erittäin korkeaksi. Erityisesti motivoituneet huolto- ja varaosapalvelut ovat saaneet kiitosta. Korkean markkina-aseman saavuttaminen vaatii oikean kumppanin, toteaa Suomen Pöttinger-asioista vastaava Tomi Korpinen

Lue seuraavaksi