Uutiset

Yleinen

Piippo Hydraulicin Farmiventtiili langattomalla kaukosäädöllä – Okra 2019

GVK Coating Tecnology Oy ja Henna Rantanen esitteli siveltäviä aineita kuumille pinnoille. Henna oli Antti-teollisuuden osastolla. Kyseisiä aineita käytetään teollisuudessa eristämään kuumia putkia. Kuivaamoissa esimerkiksi kyseinen tuote on kätevä paikoissa, joissa tilaa on vähän tai putket ja kanavat ovat mutkaisia. www.gvk.fi

Piippo Hydraulic on parannellut Farmiventtiilin toimintaa. Nyt ohjaamoon ei tarvitse ujutella ikkunakarmin välistä johtoja, vaan Farmiventtiili toimii langattomasti. Langattoman kaukosäätimen voi sijoittaa mihin tahansa ohjaamoon, mistä kuljettajan on sitä helppo käyttää. Vasemmalla langallinen malli. Oikealla uusi langaton.

KP.koneurakointia Kannuksesta myy Perwolfin letkulevitysjärjestelmiä lietteelle. Tarjolla on myös kauko-ohjattavia ”itsenäisiä” kontteja, jotka syöttävät vetoletkujärjestelmää. Pajasta pukkaa myös erilaista kalustoa, millä lietettä voidaan siirtää kumipyörillä. Kyseinen alusta on nähnyt elämää ensin betoniautona ja nyt sillä ajetaan kunniakkaasti lietettä. Kuvassa vasemmalla alhaalla on kätevät sillat, joita pitkin liikenne pääsee ylittämään liete letkut vahingoittamatta niitä.

​Kronoksen kuormaimen kärkiohjaus esiteltiin ensi kerran jo Elmiassa viime kesänä ja Metkossa se oli koeajettavana. Kronoksen valikoimissa on peruskuormaimia, mutta erikoisempia sovelluksia mäkiseen maastoon, jolloin kuormainen pukki saadaan käännettyä suoraan. Tällöin myös käännössä riittää paremmin voima. Kronos valmistaa myös tehokkaita Predator-vesakkomurskia.

Lue seuraavaksi