Uutiset

Yleinen

PiiMega Oy ja Crown Timber yhteistyöhön

Piimega Oy on toimittanut nykyaikaisen ja sahateollisuuden haasteisiin vastaavan PiiMega® TimberPro:n muun muassa Ison-Britannian ja Irlannin PiiMega Omarkkinoilla toimivalle Crown Timber Oy:n Haminan sahalaitokselle. Järjestelmä on nyt kokonaisuudessaan otettu tuotantokäyttöön.

Tuotantoon PiiMega® TimberPro on otettu marraskuussa 2013. Reilun puolen vuoden käyttökokemukset ovat vakuuttaneet Crown Timberin PiiMega® TimberPron erinomaisuudesta.
”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä PiiMega® TimberProhon. Ohjelmaa on helppo käyttää ja se soveltuu hyvin tarpeisiimme. Ohjelmasta saatavat monipuoliset ja informatiiviset raportit tukevat toimintaamme.“ Crown Timberin Tuija Vehmaa kertoo.

”Olemme paneutuneet siihen, että TimberPro olisi mahdollisimman joustava, helppokäyttöinen ja vaatisi minimaalisen määrän ylläpitotyötä. Se on sekä asiakkaiden etu että myös järjestelmätoimittajan etu. Haluamme tuoda käyttäjälle hyvän käyttökokemuksen ja sen kautta helpottaa päivittäisten rutiinien hoitamista.” Antti Miettunen PiiMega Oy:ltä sanoo.

PiiMega on toimittanut toiminnanohjausjärjestelmiä jo vuodesta 1998 lähtien. Asiakkaiden huomioiminen on ollut tärkeää alusta asti. PiiMega® on tullut tunnetuksi toimitusnopeudestaan ja reagointikyvystään. Crown Timberille järjestelmä otettiin käyttöön yhdeksän päivän kuluttua tilauksesta. “Nopea toimitusmahdollisuus on osoitus järjestelmän kypsyydestä ja valmiudesta puunjalostusteollisuuteen.” tuumaa Antti Miettunen PiiMega Oy:stä.

TP

Lue seuraavaksi