Uutiset

Yleinen

Petzl Vizen suojaa ammattilaisen kasvot

Petzl Vizen

Uusi silmien- ja kasvojensuojain Vizen on erittäin kattavasti käyttäjää suojaava henkilösuojain ammattikäyttöön. Vizen kokokasvosuojus soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön esimerkiksi sähkötöihin, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, korkeanpaikantyöskentelyyn ja metsureille. Se suojaa mekaanisilta vaaroilta, oikosulun aiheuttamalta valokaarelta, valokaaren lämpöuhalta ja kestää iskuja myös äärimmäisissä lämpötiloissa. Vizen tarjoaa samalla erittäin laajan, esteettömän näkökentän.

Petzl Vizen kuuluu parhaaseen 1-optiikkaluokkaan sopien pitkäaikaiseen, yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Kasvojen ja kaulan ympärille kaartuva linssi on erittäin kirkas, minkä ansiosta työntekijän silmät eivät väsy tarkkuutta vaativassa työssä. Visiirin sisäpinnassa on huurtumisenesto ja ulkopinnassa naarmuuntumisenesto, joten se pysyy hyvin kirkkaana. Linssi ei myöskään häiritse värienerottelukykyä.

Vizen on yhteensopiva kaikkien Petzl Alveo ja Petzl Vertex  työkypärämallien kanssa. Vizen on helppo asentaa kyseisten kypärien kiinnitysreikiin mukana tulevilla ruuveilla. Vizeniä voi käyttää työasennossa alas laskettuna tai kuljetusasennossa kypärän päälle nostettuna. Työasennossa kypärään voi kiinnittää otsavalaisimen. Paino on vain 205 grammaa.

Lue seuraavaksi