Uutiset

Yleinen

Palms-metsäperävaunut ja -kuormaimet Hankkijan myyntiin

Uudessa markkinatilanteessa katsotaan uudet vaihtoehdot. Hankkija ja Palmse Mehaanikakoda OÜ sopivat eilen, että Hankkija ottaa Palms-tuotteet edustukseensa, jolloin hoidetaan maahantuonti, jälleenmyynti ja jälkimarkkinointi. Sopimus astuu voimaan 23.3 alkaen. Sopimuksen allekirjoittivat Jari Nevalainen Hankkijalta, Anti Puusepp Palmse Mehaanikakodalta. Taustalla Indrek Saare, joka on tehtaan edustaja Suomessa.

Edustussopimuksen Palms-myyntiä jatkavat Etele-Pohjanmaa Eepee ja Suur-Seudun alueella SSO Maatalous Oy. Ne hoitavat alueellaan myös varaosahuoltoa ja jälkimarkkinointia, kuten Hankkija omalla alueellaan. Huoltopisteitä on maankattavasti noin sata.

Palms-nostureissa tappilinjat puomistossa ovat suorat, kun poraukset tehdään vasta hitsaamisen jälkeen. Isojen kappaleiden poraaminen vaatii isommat laitteet, mutta laatu on parempi.

Kuormaimen runko hitsataan robotilla kokoonpanon jälkeen. Palms-kuormaimen runko on mitoitettu rankkaan käyttöön.

Valettu kääntökehä on vahva. Laakeripukit ovat mahdollisimman kaukana toisistaan, jolloin liukupintoihin kohdistuvat väännöt ovat mahdollisimman pienet. Pronssilaakeri on toimiva kääntökehällä.

Kuormaimen kokoaa kolmen hengen ryhmä. Kuvassa jo kohta valmis kuormain. Kuormaimeen syötetään valmistumisen jälkeen öljyt ja kuormain koeajetaan.

Lue seuraavaksi