Uutiset

Yleinen

Palaxin tuoteperhe kasvaa kolmella uudella jäsenellä

Mennyt vuosi on pitänyt sisällään paljon Palaxin tehtaalla. Haastavat ajat ovat koetelleet monia yrityksiä toimialasta riippumatta. Silti Palaxilla on ollut täysi usko tekemiseen ja vahvaan kehitykseen; haluamme edelleen olla suunnannäyttäjä. Koko henkilöstö on urakoinut kuluneen vuoden ajan hellittämättä ja vihdoin olemme valmiita julkistamaan työmme tulokset. Emme tuo vain yhtä, vaan kerralla kolme uutuutta markkinoille! Nämä kolme uutta Palaxin tuoteperheen jäsentä esitellään Elmia Woodissa, Jönköpingissä Ruotsissa 7-10.2017.

Ylpeänä esittelemme Todellisten Työmiesten yleiskoneen – Palax D360! Uuden sukupolven D360-kone on kattavan ketjusahatuoteperheen uusin tulokas. Toisena uutuutena tuomme markkinoille sirkkelikoneiden tuoteperheeseen Työmiehen parhaan kaverin Palax C1000-koneen, joka on ammattilaisten ehdoton valinta; lujaan ammattikäyttöön luotu järeärunkoinen kone. Palax Giga- porrasannostelija puolestaan kasvattaa jo suureksi kasvaneen lisävarusteiden tuoteperheen sarjaa; Palax Gigan avulla D550 Titan-automaattikoneesta saadaan täysautomaattikone joka syöttää puuta koneelle sopivassa tahdissa, vapauttaen käyttäjälleen ajan muuhun työhön.

Yli puolen vuosisadan kokemuksemme yhdistettynä tinkimättömään toimintatapaamme ovat saaneet aikaan sen, että koneemme ovat täynnä tehoa, asennetta sekä rautaista kestävyyttä. Jokainen kone on viimeistä piirrettä myöden täyttä Palaxia; Suomen metsien miehiltä, ihan jokaiselle ympäri maailmaa. Palax ei petä – eikä jätä.

Löydät meidät Elmia Woodissa osastolta 501, ja tietenkin netistä osoittesta palax.fi.

Lue seuraavaksi