Uutiset

Autot

Nissan Navara uudistuu

NIssan Navara 2015

Nissanin monipuolisen Navara-pick-upin  ensi vuoden mallisto tuo mukanaan merkittäviä muutoksia. Hannoverin IAA-näyttelyssä esitellyssä uudessa Navarassa on useita turvallisuusparannuksia, vakiovarustelua on kehitetty, sisätiloja on muunneltu ja tarjolle tulee myös uusia värivaihtoja.

Jatkossa kaikissa Navara-malleissa on vakiona 17 tuuman renkaat ja myös VDC-vakaudenhallintajärjestelmä kuuluu perusvarustukseen. Uusina värivaihtoehtoina mukaan tulevat pronssi ja harmaa., Uudessa SE-mallissa on 144 hevosvoiman 2,5-litrainen dCi-moottori , jonka päästöt ovat 215 g/km ja yhdistetty kulutus 8,2 l/100 km. SE-mallissa on vakiona myös automaattinen ilmastointi,Bluetooth-yhteys, sivuturvatyynyt sekä vakionopeudensäädin.

Tehokkuutta vaativille on tarjolla myös 190 hevosvoiman diesel sekä 3-litrainen V6-diesel 231 hevosvoiman moottorilla, joka on yhdistetty sulavaan seitsemänpykäläiseen automaattivaihteistoon. Etenemiskykyä ei myöskään ole unohdettu ja kehitetty 4WD-toiminto jakaa tarvittaessa vääntöä tasan etu- ja taka-akselin kesken.

TP

Lue seuraavaksi