Uutiset

Yleinen

Nimityksiä Lännen MCE-ryhmässä

Lännen MCE –ryhmän tulevaisuuden kasvutavoitteita tukemaan olemme vahvistamassa organisaatiotamme seuraavilla uusilla nimityksillä:

Ins. Heikki Haapakoski (50) on nimitetty Lännen Tractors Oy:n palvelu-liiketoimintapäälliköksi 1.1.2017 alkaen. Heikin vastuualueeseen kuuluvat varaosa- ja huoltoliiketoiminta, tekninen tuki, vaihtokoneprosessi sekä ryhmän palveluliiketoiminnan kehittäminen.

Heikki on viimeksi toiminut Maillefer Extrusion Oy:n jälkimarkkinoinnista vastaavana huoltopäällikkönä. Hänellä on lisäksi vuosien kokemus John Deere Forestry Oy:n tuotetuen ja teknisen tuen johtamisesta.

Martin Lindén (37) on nimitetty Lännen MCE –ryhmän Ruotsin yhtiöiden myynti- ja markkinointipäälliköksi.

Martinin vastuualueena on kehittää Lännen- ja Lundberg-tuotteiden myyntiä Ruotsin kasvavilla markkinoilla. Hän vastaa myös huolto- ja varaosaliiketoimintojen kehittämisestä ja tältä osin tulee tekemään tiivistä yhteistyötä Heikki Haapakosken kanssa. Martinin tausta on viime vuosien aikana koneurakointiliikkeiden projektinjohto- ja yleisjohtotehtävistä Tukholman alueella.Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut koneiden maahantuonnissa myynti- ja markkinointitehtävissä.

Lännen MCE on kansainvälisesti toimiva kokonaistaloudellisten ja ympäristöystävällisten kaupunki-, infra- ja vesirakentamisen monitoimisten kone- ja laiteratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Lännen MCE:n tarjoamat ratkaisut tehostavat kaupunki-, infra- ja vesirakentamisen konekaluston käyttöasteita pienentäen samalla kustannuksia sekä ympäristörasitusta.
Lännen MCE:n liikevaihto on 50 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 160.

www.lannencenter.com

Lue seuraavaksi