Uutiset

Yleinen

Neste Oil sai tunnustusta energia- ja ympäristöosaamisestaan

Palkinto myönnettiin Houstonissa Energy Solutions -konferenssin yhteydessä. Tapahtumaan kokoontui yritys-, tiede- ja julkisen sektorin edustajia keskustelemaan edistyksellisistä energiaratkaisuista.

“Kuilu energian kysynnän ja tarjonnan välillä syvenee, joten tarve vastuullisille ratkaisuille on ajankohtaisempi kuin koskaan”, sanoi Hart Energy Consultingin johtaja Kristine Klavers. “Me haluamme antaa tunnustusta tahoille, jotka luovat uusia teknologioita ja edistyksellisiä ratkaisuja ja vaikuttavat siten myönteisesti energianäkymiimme. Nämä yritykset muuttavat koko teollisuudenalaa, ja olemme ylpeitä voidessamme palkita niitä saavutuksistaan.”

“Neste Oil on ollut edelläkävijä puhtaammissa energiaratkaisuissa jo 1990-luvulta. Yhtiön viimeisin innovaatio, uusiutuvista raaka-aineista valmistettu NExBTL-diesel, jatkaa selvästi yhtiön puhtaamman liikenteen strategian toteuttamista”, sanoi Sandrine Dixon-Decleve, johtaja Hart Energyltä.

“Neste Oilin huippulaadukas NExBTL-diesel on tällä hetkellä puhtain saatavilla oleva dieselpolttoaine. Uusia NExBTL-laitoksia rakennetaan parhaillaan Singaporeen, Rotterdamiin ja Porvooseen. Me olemme erittäin iloisia saadessamme tällaista kansainvälistä tunnustusta saavutuksistamme ja sitoutumisestamme puhtaamman liikenteen polttoaineisiin”, sanoi Neste Oilin varatoimitusjohtaja Jarmo Honkamaa.

Neste Oil Oyj
Lehdistötiedote