Uutiset

Yleinen

Naarvalta ratkaisu pilkkeiden pussittamiseen – KoneAgria 2019

Capion valikoimissa on hiljainen lana. Samaa lanaa voidaan toki käyttää ruokintapöydän siivoamiseen mutta myös lumitöihin. Kumilevyllä varustettu lana on hiljainen ja esimerkiksi kivipinnoilla se mukautuu paremmin alustan epätasaisuuksiin kuin teräs.

Tehokone on uusi yritys ja sen vetäjä on Tero Hytönen. Tero on ottanut myyntivalikoimaan uuden tuttavuuden eli Everunin pyöräkuormaajat. Tero kertoo, että merkki on Euroopan myydyin kiinalainen pyöräkuormaaja ja isompi varaosavarasto on Saksassa. Teron valikoimassa ovat myös Solis-traktorit, joita oli esittelemässä myös Soliksen maahantuoja Jussi Lehtonen. Tehokoneen valikoimissa ovat myös Bigabin perävaunut, Farman metsälaitteet, Atlas Copcon pienkoneet ja Dinan työkoneet, kuten kuvassa näkyvät karjavaunut.

Naarvan pilkesäkkivaunu on kätevä uutuus. Kyseessä on perävaunu telineineen, joka kannattelee kuormalavaa, jonka päälle täytettävä suursäkki asetetaan. Suursäkkiin tehdään pilkkeet ja vaunun kanssa täyttynyt säkki lavoineen voidaan siirtää syrjään henkilöautolla, mönkijällä tai pienkuormaimella. Lavaa lasketaan ja nostetaan vanttiruuvia kääntämällä.

Lue seuraavaksi